Borstels

Van afwasborstel tot schrobborstel, bij het doen van het huishouden gebruik je allerlei verschillende soorten borstels! Bij Marskramer snappen we dat jij het zo makkelijk mogelijk voor jezelf wilt maken, dus hebben we een ruim assortiment verschillende borstels voor jou om uit te kiezen. Of je nu aan het voorbereiden bent voor een flinke poetsbeurt, haren en pluizen van je kleding moet verwijderen of de afwas gaat doen, je vind de juiste borstel hier!

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer borstels kopen

Er zijn talloze verschillende borstels die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. En veel van deze borstels maken het makkelijk voor jou om het huishouden snel en gemakkelijk bij te houden! Van afwasborstel tot schoonmaakborstel, en van kledingborstel tot schrobborstel, je vindt ze allemaal in het assortiment van Marskramer. Op die manier maak jij sneller en makkelijker schoon, waardoor je tijd overhoudt voor leuke dingen!

Soorten borstels

Elke soort borstel is handig voor een specifiek klusje. Een afwasborstel gebruik je bijvoorbeeld bij het afwassen. In ons assortiment vind jij afwasborstel met verschillende vormen en handgrepen, zodat jij altijd de borstel kunt kiezen die het beste bij jou past. Schoonmaakborstels en werkborstels, daarentegen, zijn veel veelzijdiger in hun gebruik en kunnen iedere hardnekkige vlek verwijderen in jouw keuken, woonkamer of badkamer!

Ragers zijn lange, buigzame borstels met haartjes rondom een enkele steel. Doordat deze smal en buigzaam zijn kun je ze perfect gebruiken voor het afstoffen en schoonmaken van lastig bereikbare plekjes, zoals achter de verwarming, onder de kast, of achter de bank! Kledingborstels zijn weer een compleet ander verhaal: deze gebruik je namelijk niet om je huis schoon te maken, maar om haren en pluisjes van je kleding te verwijderen!

Naast borstels hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de borstels in ons assortiment, of wil je graag meer informatie over de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.