Messen

Heb jij een volledige set messen nodig? Of misschien net dat ene mes voor het snijden van dat ene ingrediënt? Bij Marskramer hebben we een breed assortiment specifieke messen en messenblokken. Van broodmes tot uitbeenmes of hakmes! Alle keukenmessen die jij nodig kunt hebben vind je hier!

42 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

42 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Snel en veilig snijden met Marskramer

Het snijden van groente, vlees en andere ingrediënten hoeft geen vervelend en langdurig klusje te zijn! Hier bij Marskramer hebben we een brede collectie keukenmessen, geschikt voor elk klusje dat je kunt bedenken. We hebben uitbeenmessen, koksmessen, broodmessen, schilmessen, en nog veel meer, van bekende merken als Brabantia, Richardson-Sheffield en BergHOFF!

Geen twee ingrediënten zijn hetzelfde, dus waarom zou je ze met hetzelfde mes snijden? Met een groentemes en een vleesmes kom je een heel eind, maar je kunt ook kiezen voor een specifiekere optie zoals een tomatenmesje, of juist een veelzijdiger keukenmes of koksmes! Ben je van plan veel verschillende ingrediënten te gebruiken? Dan kun je voor een messenblok kiezen van bijvoorbeeld Alpina of Richardson-Sheffield!

Er zit natuurlijk ook verschil tussen messen onderling! Zo hebben we standaard messen voor de hobby chef, maar ook luxere messen met een hoogwaardige antikleeflaag en ergonomische handvaten! Dat maakt het snijden makkelijker, sneller, en veiliger!

Bijbehorende accessoires

Voor je het weet zullen deze messen onmisbaar zijn in jouw keuken! Het is dan wel zo prettig als ze lang meegaan, maar door veelvuldig gebruik zullen messen uiteindelijk altijd bot worden, hoe hoog hun kwaliteit ook is. Maar niet gevreesd! In plaats van weer nieuwe messen te kopen, kun je ook een messenslijper in huis halen! Zo kun jij jouw favoriete messen zelf weer scherp maken, zodat je weer lekker door kunt snijden!

Bij messen horen natuurlijk ook goede snijplanken! Bekijk alle snijplanken in het Marskramer assortiment op deze pagina!

Vragen over onze keukenmessen?

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.