Bloembakken en potten

Bloemen, kamerplanten, kunstplanten of -bloemen komen in allerlei vormen en maten, en daarom zijn er ook allerlei vormen en maten bloembakken en -potten! Van rechthoekige, ovalen of bloempot met haak, jij bent bij Marskramer op de juiste plek. Bekijk de volledige collectie bloembakken en -potten op deze pagina.

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Fleur huis en tuin op met onze bloembakken en -potten

Geef elke ruimte een frisse en natuurlijke uitstraling door er mooie bloembakken en bloempotten te plaatsen. Breng de natuur naar binnen door verschillende soorten bloempotten te plaatsen met bloemen, kamerplanten, kunstplanten of kunstbloemen. Ook voor buiten en op balkonnetjes heeft Marskramer een ruime collectie aan bloembakken en -potten!

Met verschillende vormen als lange rechthoekige of ovale bloembakken kun jij al je planten en bloemen kwijt. En of je nu op zoek bent naar een pot van kunststof of van zink, je vindt het in het assortiment van Marskramer.

Sfeermakers van de tuin

Of je een tuin met bestrating hebt, een tuin met gras of andere begroeiing, goed gevulde bloembakken en -potten zorgen voor een gezellige en natuurlijke sfeer in de tuin. Bekijk hoe je gekweekte planten het doen in een kas of kweekpotten. Pot ze daarna over in een bloembak of bloempot die iets groter is dan de plastic pot zodat ze de ruimte hebben om te groeien.

Vragen over de bloembakken en -potten van Marskramer?

Heb jij nog vragen over de bloembakken en bloempotten van Marskramer? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar, en kunnen je helpen met het beantwoorden van al je vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mailtje sturen is natuurlijk ook altijd mogelijk!