Wassen drogen strijken

Op zoek naar producten om het wassen en strijken gemakkelijker te maken? Bij Marskramer hebben we een brede collectie aan droogrekken, strijkplanken en wasmanden. Wil je buiten de was laten drogen? Kijk dan eens bij onze droogmolens. Onze uitgebreide wassen en strijken collectie vind je hier!

135 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

135 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wassen, drogen en strijken wordt een feestje met Marskramer

Wist je dat je van wassen en strijken een echt feestje kan maken? Marskramer heeft een ruim assortiment huishoud artikelen op het gebied van de was doen en de was strijken. Van strijkplank tot wasmand en van wasknijpers tot droogrek. Wasmanden en droogrekken van bekende merken zoals Brabantia, Leifheit, Curver, Tomado en nog veel meer. Met deze top producten is de was zo weggewerkt!

Het begint met het verzamelen van de was. Hiervoor is een grote wasmand, ook wel wasbox genoemd, erg handig. Uit hoeveel personen je huishouden ook bestaat, in ons assortiment hebben we een passend formaat voor jouw gezin. Loop je altijd met je handen vol was door het huis? Bekijk dan eens de collectie wasmanden. Ideaal voor het verplaatsen van de was. Wasmanden zijn licht van gewicht en stapelbaar zodat je ruimte kunt besparen.

Binnen of buiten de was laten drogen?

De natte was kan je op verschillende manieren laten drogen. Wil je de was binnen laten drogen? Dan is een waslijn of droogrek van bijvoorbeeld Leifheit of Metaltex zeer geschikt. Een waslijn hang je eenvoudig op aan de muur. Een droogrek vouw je uit en zet je neer op welke plek jou het beste uitkomt. Wil je de was liever buiten laten drogen? Dan is een droogmolen een uitkomst. Een droogmolen plaats je in de tuin en kan je in en uit klappen. Hang de was er aan en het is binnen een mum van tijd droog. Of je nu gaat voor een droogmolen of droogrek, Marskramer heeft het artikel dat je zoekt.

De volgende stap is het strijken van de was. Hiervoor heb je een strijkplank nodig die bij je past. Bij Marskramer hebben we veel strijkplanken in verschillende formaten. Met een bijbehorende strijkplank hoes geef je er een persoonlijk tintje aan waardoor het strijken een feestje wordt! Welke strijkplank ga jij kopen?

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij een vraag over een strijkplank, wasmand of een droogrek? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.