Amuse

Met Amuse producten kun jij makkelijk eten meenemen! Amuse biedt namelijk een ruime collectie aan broodtrommels, fruitboxen en yoghurtbekers, zodat jij moeiteloos je lunch mee kunt nemen naar school of het werk! Op deze manier maakt Amuse het leven net een tikkeltje eenvoudiger voor jou! Bekijk het uitgebreide Amuse assortiment van Marskramer hieronder op de pagina.

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Amuse van Marskramer

Ben jij in de markt voor een handige broodtrommel, fruitdoosje, yoghurtbeker of drinkbeker? Dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid Amuse assortiment! Amuse lunchboxen zijn handige containers om je maaltijd makkelijk mee te nemen naar het werk of naar school. De missie van Amuse is dan ook om jouw eten zorgvuldig te verpakken, bewaren, en vers te houden!

Lunchen met Marskramer

Met de Amuse producten neem jij je lunch moeiteloos mee! Ze hebben namelijk een groot aanbod aan verschillende broodtrommels in verschillende formaten en met verschillende indelingen! Zo kun je met sommige lunchtrommels een afscheiding plaatsen, om bijvoorbeeld je salade en je boterhammen gescheiden te houden.

Variatie

Ook als je ’s middags geen zin hebt in boterhammen heeft Amuse wat jij nodig hebt! Lunch je bijvoorbeeld liever met yoghurt, kwark of een soepje? Dan zijn de Amuse lunchpotten en yoghurtbekers misschien wel wat voor jou. Liever een stuk fruit? Kijk dan eens naar de Amuse bananenbox en het appeldoosje. Zo neem jij je fruit mee zonder dat het beschadigd!

Vers bewaren

Amuse is niet alleen ideaal voor jouw lunchpakket, maar ook voor het bewaren van etenswaar! Daarvoor heeft Amuse namelijk een groot aanbod bewaardozen en vershouddozen voor in de koelkast en vriezer. Diepvriesbakjes voor het bewaren van de restjes van je diner, speciale bakjes om vleeswaren vers te houden in de koelkast en voorraadpotten voor havermout of cruesli – ze hebben het allemaal!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de collectie van Marskramer? Daarvoor kun je terecht bij onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al jouw vragen, en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag uiteraard ook via de mail stellen.