Multy

50 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

50 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Heb jij een microvezeldoekje, wonderspons, meerdingendoekje of schuurspons nodig? Dan is Multy het merk voor jou, en ben je bij Marskramer op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid Multy assortiment. Hiermee kun jij het huishouden makkelijk maken! Multy heeft alles wat jij nodig hebt voor al je schoonmaakwerk. Multy maakt al meer dan 55 jaar hoogwaardige schoonmaakproducten, en is actief in landen over de hele wereld.

Grote schoonmaak

Multy is er voor jou wanneer het tijd is voor de grote schoonmaak. Van schuursponzen tot wondersponzen of een staalwol pannenspons – Multy heeft het! Trek de huishoudhandschoenen aan en neem het juiste doekje – microvezel, stofdoek, vaatdoek of vloerdoekje – en ga aan de slag! Met de Multy producten is het schoonmaken snel gedaan!

Multy sponzen

Multy heeft sponzen voor allerlei verschillende doeleinden! Een pannenspons voor het doen van de afwas, een schuurspons voor het échte poetswerk, of een wonderspons! Maar Multy heeft ook sponzen met een speciale vorm – zoals een handvat, of om lastige hoekjes te bereiken! Auto’s wassen doe je met een Multy autospons! En wat dacht je van de Multy badsponzen? Voor als jij zelf aan een goede schoonmaakbeurt toe bent!

Vragen of Multy artikelen?

Heb je nog vragen over de Multy producten in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag aan het antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar je kunt je vraag natuurlijk ook via de mail sturen.