Loft

Het Dutch Rose Amsterdam Loft servies bestaat uit prachtig moderne borden en mokken in de kleuren zwart en wit. Sommige hebben een touch of gold. Perfect om te mixen en matchen. Bekijk deze prachtige collectie hier bij Marskramer.

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Dutch Rose Amsterdam Loft servies

Ben je op zoek naar statement borden of mokken? Dan zit je goed bij Marskramer, want wij hebben de prachtige Dutch Rose Amsterdam Loft collectie in huis. Een echt statement servies in met name de kleuren zwart en wit en een touch of gold. De Loft collectie van Dutch Rose is perfect te mixen en te matchen met elkaar en je huidige servies.

Dutch Rose Loft

Dutch Rose Amsterdam haalt haar inspiratie uit verre reizen en vreugdevolle tafelmomenten van over de hele wereld. Ze zijn een echte porseleinspecialist en dat zie je zeker terug in de collecties. De Loft collectie is een van de bekende series van dit populaire merk. Bekijk hier alle Dutch Rose Amsterdam artikelen en maak jouw servies compleet.

Loft borden en bekers

Of je nu gaat ontbijten, een lekker taartje eten of dineren? Met de collectie van Dutch Rose heb je keuze genoeg. Ga voor een gebaksbordje met glitters of een ontbijtbord met stoere strepen. Een mok met leuke opdruk of een xl mok voor warme chocolademelk. Welke je ook kiest, jij maakt de perfecte sfeer. Het servies is ook heel goed te combineren met ander servies. Bekijk hier al het stijlvolle servies van Marskramer.

Vragen over de Dutch Rose Amsterdam Loft collectie

Heb jij nog vragen over de Dutch Rose Amsterdam Loft artikelen van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben antwoorden op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en kan ook altijd via de mail benaderd worden.