Bbq Collection

Hou jij van barbecueën? BBQ Collection is voor de echte barbecue fan, handig voor alles wat je nodig hebt, je kan goede kwaliteit en goede prijzen verwachten, perfect voor in jouw buitenkeuken. Met ons assortiment aan BBQ Collection producten kan jij snel genoeg weer achter je barbecue staan.

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Voor extra barbecue gemak

Ben jij een fanatieke BBQ’er dan word jij vast blij met de producten van BBQ Collection, van spatels tot barbecues, de producten zijn van goede kwaliteit, hebben een lage prijs en je kan er lang mee door. Of jij nou achter een elektrische barbecue of een gasbarbecue staat, deze BBQ Collectie producten zijn overal te gebruiken.

Barbecue accessoires

Ben jij op zoek naar nieuwe barbecue accessoires? Met de BBQ Collection producten kan jij je voorbereiden op je volgende tuin feestje. Met je nieuwe luxe eiken BBQ Collection borstel met schraper kan jij je barbecue helemaal schoon schrobben, met de schraper kan je alle vleesrestjes eraf schrapen en met de borstel kan je hem daarna schoonvegen, en dit is maar een van de super handige tools.

Instant barbecue

BBQ Collection is ook voor degene die zelf nog helemaal geen barbecue heeft of die er nog niet een wil kopen door de hoge kosten, BBQ Collection verkoopt ook voor de eenmalige BBQ’er een instant barbecue voor eenmalig gebruik. Deze instant barbecues zijn lichtgewicht bakken waar je op kan BBQ’en, deze kleine houtskool BBQ heeft genoeg plek voor meerdere spiesjes of stukken vlees, hierdoor kan je volop genieten, en dat zonder al het gesjouw met die zware barbecues.

Barbecue hulpjes

Als je het moeilijk vind om op open vuur te bakken of iets moet voorbereiden wat niet goed op een grill kan, kijk dan naar de collectie van BBQ Collection pannen, zoals een BBQ Collection barbecue pan met een anti-aanbaklaag. Ook zijn er een aantal BBQ Collection grillplaten, op deze grillplaten kan je makkelijker kleine stuken vlees leggen die normaal door de grill heen zouden vallen, hierdoor kan je grillen wat je wilt.

Maak een mix

Maak een mix met de BBQ Collection barbecue spiesjes, met meerdere lengtes spiesjes kan je ook nog kiezen hoe groot je spies gaat worden. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.