Dumil

Met de producten van Dumil wordt het huishouden makkelijker, betrouwbaarder, en leuker! Met de grote verscheidenheid aan vuilniszakken en afvalzakjes die Dumil aanbiedt zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw prullenbak! Dumil vuilniszakken helpen jou om je afval hygiënisch te verwerken. Je vindt Marskramer’s Dumil collectie hieronder.

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Dumil bij Marskramer

Als jij op zoek bent naar Dumil vuilniszakken ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waarmee jouw afvalverwerking een stuk makkelijker wordt. Dumil heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten vuilniszakken en afvalzakjes, maar ook vershoudzakjes en boterhamzakjes!

Eten bewaren

Het vers houden van eten kan soms een hele opgave zijn, maar Dumil biedt de oplossing! Haal bijvoorbeeld de hersluitbare zakjes, boterhamzakjes of de rollen met aluminiumfolie en vershoudfolie. Bovendien kun je de hersluitbare zakjes kopen in verschillende formaten, en dit geldt ook voor alle andere Dumil producten!

Dumil vuilniszakken

Of je nu op zoek bent naar Dumil trekbandzakken, pedaalemmerzakken or containerzakken, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Deze vuilniszakken kenmerken zich door hun stevigheid, waardoor je er op kunt vertrouwen dat ze niet scheuren. Ook zijn de zakken vochtdicht, en zullen ze dus geen vieze sporen achterlaten. Bovendien zijn er zakken van verschillende formaten, variërend van 3 liter voor de kleinste pedaalemmers tot 140 liter voor de grote containers!

Duurzaamheid

Natuur en milieu zijn ontzettend belangrijk, en daarom heeft Dumil ook duurzame producten! Deze biozakken zijn volledig composteerbaar, en daarom goed voor het milieu! Ze hebben bio zakjes van 5 liter voor de kleine prullenbak in de keuken, maar ook grote biozakken voor GFT-afval in de groene container. Geen gedoe meer met plastic zakjes die niet in de groene afvalbak mogen! Zo maak jij je eigen leven makkelijker, en draag je ook je steentje bij aan het milieu!

Vragen over Marskramer producten

Mocht je nog vragen hebben over onze Dumil artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden, en zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Uiteraard kun je ze ook altijd een mail sturen met jouw vraag.