Bison

Bison is het bekendste merk als het over lijm gaat, en dit is niet zomaar zonder reden. Bison is namelijk al decennia marktleider in het kitten en lijmen, dit komt door de hoge kwaliteit en het gigantische aanbod aan verschillende producten zoals de Bison Poly Max, Bison tix en Bison rubberseal.

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Sterk plakken

Bison is de beste keuze voor alles dat je wil lijmen, kitten, sealen en nog veel meer. Het is perfect voor thuisklussers en door het grote assortiment heb je genoeg keuze voor elke klus, of het groot, klein, licht of zwaar is Bison heeft een product voor je! Bison staat voor kwaliteit en innovatie, dus je mag er op vertrouwen dat het de klus voor je klaart.

Duurzaam

Duurzaamheid betekent veel voor Bison, hierom zijn ze het duurzaamheidsprogramma We Care gestart. Bison zorgt hiermee dat zij verantwoord met grondstoffen omgaan, het welzijn van hun medewerkers voorop stelt en een duurzame productie aanhoud, zo stellen wij de veiligheid van de toekomst veilig. Bij Bison kan je dus verantwoord van je favoriete lijm, tape, kit en nog veel meer genieten.

Vochtvreter

Bison heeft ook een assortiment aan vochtvreters! Deze vochtvreters doen hun taak tot het uiterste, met een Bison vochtvreter kan je je vochtige huis omtoveren tot de Sahara. Met hun navulbare bakjes kan je per bak een woning van 45m³ tot wel 3 maanden droger houden! Je hoeft hem alleen maar weer bij te vullen en je kan weer. Met verschillende versies zoals de sfeervolle vochtvreter ambiance en de vochtvreter auto is er een keuze voor elke plek waar je vochtigheid wil bestrijden.

Bison secondelijm

Heb je een doos die aan elkaar gelijmd moet worden of iets anders wat je even snel gedaan moet krijgen? Bison secondelijm is de oplossing! Met de super sterke secondelijm van Bison zoals de Bison secondelijm mini of de Bison secondelijm vloeibaar control is elke klus zo geklaard! Het zit soms zelfs al binnen een minuut vast, en met de grote keuze aan producten kan je voor elke klus en elk materiaal de perfecte lijm vinden.

Je woon omgeving klaarmaken met Bison</h3

Bij Bison kan je alles vinden om jou te helpen alles precies te maken zoals je wilt. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.