Ambiente

De Ambiente producten helpen jouw met het creëeren van de perfecte aankleding voor je tafel! Ambiente heeft niet alleen een groot assortiment aan servetten, maar ook veel bijpassende accessoires, zoals servettenhouders, kaarsen en dienbladen. Zo kun jij je tafel volledig in één stijl aankleden, of lekker een eigen stijl samenstellen. Hieronder vind je Marskramer’s volledige collectie van Ambiente artikelen.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ambiente van Marskramer

Ben je op zoek naar de beste manier om je lunch- of dinertafel op te luisteren? Dan zijn de Ambiente servetten precies wat jij zoekt. Bij Marskramer hebben we een uitgebreid assortiment Ambiente servetten en andere accessoires, waarmee jij je tafel voor elke gelegenheid aan kunt kleden. Of het nu een zondagse lunch met het hele gezin is, of een kerstmaal met de hele familie, met deze producten zit je altijd goed.

Gelegenheid voor Ambiente

Ambiente heeft producten voor elke gelegenheid! Heb je servetten nodig voor de paasbrunch, het kerstdiner, of voor de gender reveal van je nieuwst familielid? Ambiente heeft het allemaal. Ook is er een ruime keuze uit servetten met bloemen en dieren patronen, en zijn bijna alle servetten in verschillende formaten te verkrijgen. Daarnaast vult Ambiente hun collectie elk seizoen aan met nieuwe, relevante designs.

Ambiente accessoires van Marskramer

Naast het uitgebreide assortiment servetten heeft Ambiente ook veel bijpassende accessoires om jouw tafelschikking helemaal compleet te maken. De tafel dekken wordt een feestje met de dienbladen, kaarsen, kopjes en flessen van Ambiente. Neem alle producten uit dezelfde serie om een mooi geheel te creëeren, of mix-en-match verschillende producten om je eigen stijl tot leven te brengen.

Duurzaamheid

Ambiente is zich bewust van het belang van duurzaamheid. De planeet en het milieu zijn belangrijk voor iedereen, en daarom doen ze er alles aan om zo groen mogelijk te zijn op het gebied van energie en klimaat. Zo gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke inkt op waterbasis bij het bedrukken van hun servetten, bleken ze het tissuepapier chloorvrij, en bestaan hun producten uit duurzaam geproduceerd materiaal. Daarnaast hebben ze een FSC certificaat; dit is een keurmerk dat zich inzet voor het beschermen en behouden van bossen!

Vragen

Heb jij vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag! De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mailtje sturen kan natuurlijk altijd.