Sodastream

Sodastream houd zich bezig met apparaten om thuis bruisend water te maken. Dit doen zij als onderdeel van hun missie om de oceanen wat schoner te houden, door het gebruik van hun herbruikbare flessen en door thuis bruisend water te maken kan jij wel duizenden wegwerpflessen besparen!

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Het doel van Sodastream

Sodastream heeft een doel, dit is niet alleen bruisend water brengen naar hun klanten maar ook om een handje mee te helpen in het schoonhouden van de planeet. Dit doen zij op meerdere manieren, als eerste hebben zij een apparaat gemaakt dat thuis heerlijk bruisend water maakt zodat je geen wegwerpflessen meer hoeft te kopen. Ze leveren ook herbruikbare plastic en glazen flessen bij sommige van hun bruiswater machines, hierdoor kan je nog meer plastic besparen door de fles te gebruiken in plaats van wegwerpflessen.

Thuis bruisend water maken

Als jij een liefhebber bent van bruisend water dan heeft Sodastream een apparaat voor jou gemaakt, dit is de Sodastream Spirit, dit compacte apparaat past gemakkelijk op je aanrecht en ziet er ook super modern uit. Het is heel makkelijk om te gebruiken, je stopt een Sodastream cilinder achterin je apparaat, een fles water aan de voorkant, klikt op een knopje en klaar! Zo makkelijk is het, een klik en een klik en je hebt al bruisend water. Zo hoef je nooit meer naar de supermarkt voor dat lekkere drankje.

Sodastream frisdrank

Met Sodastream kan je natuurlijk super makkelijk een lekker bruisend drankje maken, maar wat nou als je geen zin hebt in water? Daarvoor heeft Sodastream verschillende lekkere smaken zoals Sodastream cola, 7Up, Miranda en Pepsi. Deze Sodastream siropen maken tot 9 liter aan frisdrank. Lekker sprankelende frisdrank, maar dan thuisgemaakt! Dat word dus stukken minder sjouwen, deze flesjes zijn namelijk maar 440 ml per stuk.

Sodastream co2 cilinder

Bij het gebruik van Sodastream machines is er natuurlijk wel een koolzuurcilinder nodig, deze Sodastream cilinders komen gebundeld met sommige apparaten, ze kunnen wel 60 liter aan bruisend water maken per fles. Dat betekent voor veel mensen dat ze met één fles wel een hele maand van bruisend water of frisdrank kunnen genieten. En dat allemaal voor maar één fles en een beetje kraanwater.

Herbruikbare flessen

Als deel van de milieu bewuste werk wijze van Sodastream verkopen ze ook mooie en handige Sodastream flessen, dit zijn sterke flessen zodat je er zo lang mogelijk mee door kan en je zoveel plastic gespaard als je kan. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.