Bredemeijer

Bredemeijer verkoopt al huishoudelijke producten sinds 1914, ze verkochten toen verschillende producten zoals kandelaren en bloempotten. Ze hebben in 1940 hun focus verschoven naar thee, hier zijn zij toen in gaan specialiseren. Tegenwoordig staat Bredemeijer bekend om hun vakmanschap en hun theepotten, ook hebben zij de eerste dubbelwandige theepot gemaakt.

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Vakmanschap

Voor een échte theepot haal je een Bredemeijer theepot! Bij Bredemeijer kan je vertrouwen in hun begaafdheid in theepotten creëren en hun vele vindingrijke ontwerpen en ideeën. Met hun beproefde formule kan je er zeker van zijn dat je met een Bredemeijer theepot wel jaren door kan. En met hun grote assortiment en vele stijlen zit er voor elk persoon en elke keuken wel een theepot bij.

Theepotten

Bredemeijer is al jaren een van de grootste namen in thee, daarom kan jij er van verzekerd zijn dan je de juiste keuze maakt wanneer je kiest voor een Bredemeijer theepot. Met verschillende versies theepotten is er voor elke gelegenheid wel iets, van gietijzeren theepotten tot porselein en nog veel meer, zo kan je zelf kiezen welke theepot je wilt. Een fijne toevoeging is natuurlijk ook een mooie Bredemeijer theedoos om al je thee zakjes netjes te organiseren.

Dubbelwandige theepotten

Heb jij altijd last van thee die nét iets te snel koud word? Bredemeijer heeft in 1950 een oplossing bedacht, een dubbelwandige theepot zodat je thee tot wel een uur lang warm blijft! Met deze superfijne theepot kan jij dus lekker je tijd nemen met je drinken, en hoef jij je geen zorgen te maken om koude thee.

Geniet met Bredemeijer

Bredemeijer heeft ook meer dan alleen thee producten, er is voor de koffieliefhebber namelijk een Bredemeijer Vienna koffiemolen voor die lekkere zelfgemalen bonen. Voor de grill liefhebbers kan je ook iets zoals de Leopold Vienna grillkoffer halen, een koffer vol met grill tools, super handig dus. Voor de meeste huishoudelijke producten kan je bij Bredemeijer kijken voor de uiterste kwaliteit.

Gezelligheid

Voor die extra gezelligheid tijdens de thee wil je natuurlijk wat sfeer verlichting, bij Bredemeijer kan je super leuke theelicht houders kopen voor wat extra sfeer tijdens je theetje. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.