Herdenkingslichten

Ben jij op zoek naar goede herdenkingslichten en graflichten? Dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende graflichten, welke bij uitstek geschikt zijn om zowel binnen als buiten de branden. Door hun deksels en omhulsels zullen de kaarsen ook bij een nat en winderig graf moeiteloos blijven branden. Bekijk onze collectie herdenkingslichten hier.

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer herdenkingslichten kopen

Als jij op zoek bent naar een herdenkingslicht wil jij uiteraard het beste licht in huis halen dat er beschikbaar is. Bij Marskramer bieden we verschillende opties, zoals de Bolsius herdenkingslichten, welke aan de hoogste standaarden voldoen. Met deze herdenkingslichten kun jij op een gepaste manier een verloren dierbare herdenken of de laatste eer bewijzen.

Verschillende herdenkingslichten

Dankzij hun vormgeving zijn herdenkingslichten in staat voor een lange tijd te branden, ongeacht hun omstandigheden. Door hun omhulsel en deksel kunnen herdenkingslichten ook bij een graf achtergelaten worden, waar zij ook in de regen en wind dagenlang kunnen blijven branden. Zo is er altijd een lichtje bij jouw dierbaren.

Net als met normale kaarsen zijn graflichten natuurlijk smaak gebonden. De meest voorkomende kleuren zijn wit en rood, maar er zijn ook herdenkingslichten met een afbeelding, of met andere kleuren. Of jij ze nu bij een graf of gedenksteen plaatst, of thuis een plekje geeft ter herinnering, bij Marskramer kun jij een herdenkingslicht kiezen dat bij jou past.

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij vragen over onze herdenkingslichten, of andere producten in ons assortiment? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op alle vragen en helpen je graag verder wanneer er onduidelijkheden of problemen zijn. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt hen uiteraard altijd een mail sturen.