Campus

De Mepal Campus is een supermooie collectie die speciaal ontworpen is voor kinderen. Deze collectie bestaat uit lunchboxen, drinkflessen en snackboxen die ideaal zijn voor gebruik op school, tijdens uitstapjes of gewoon lekker thuis.

53 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

53 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

De producten van Mepal Campus zijn beschikbaar in diverse kleuren, met mooie printjes of een opdruk van een tv-personage. Ontdek de Mepal Campus bij Marskramer en geniet van het gemak.

Kenmerken van Mepal Campus

De producten van Mepal Campus zijn geliefd vanwege de duurzame materialen en het eenvoudige gebruik. De producten zijn gemakkelijk schoon te maken en ze zijn vaatwasser bestendig. De Mepal Campus is dus praktisch, maar zijn ook aantrekkelijk voor kinderen. Door de vrolijke kleuren, leuke prints en opdrukken van bekende karakters is er voor iedereen een geschikt product.

Mepal Broodtrommel

De Mepal Campus lunchboxen zijn stevig en praktisch. Ze hebben voldoende ruimte om boterhammen, fruit, groenten en andere lekkernijen mee te nemen. De lunchboxen zijn voorzien van een handige sluiting, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Hierdoor kunnen kinderen zelfstandig hun lunchpakket openen en genieten van hun maaltijd.

Mepal Drinkfles

Naast de lunchboxen bevat de Mepal Campus collectie ook drinkflessen. Deze drinkflessen zijn lekvrij en hebben een handig formaat dat perfect in een schooltas past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat elk kind zijn eigen favoriete drinkfles kan kiezen. De drinkbeker van Mepal is ontworpen met een draaidop. De pop-up flessen hebben een handige knop, waarna de drinktuit eruit komt.

Stevig en betrouwbaar

Met Mepal Campus kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen een gezonde en smakelijke lunch hebben, waar ze ook naartoe gaan. De stevige en betrouwbare producten zorgen ervoor dat voedsel veilig en vers blijft. Bovendien kunnen kinderen zelfstandig hun lunch openen en sluiten, waardoor ze meer verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen maaltijden.

Bestellen bij Marskramer

De producten van Mepal Campus zijn superhandig voor kinderen die naar school gaan. Van een beker tot aan een broodtrommel: de producten zijn makkelijk te gebruiken. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten van Mepal Campus? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.