Take A Break

Mepal Take A Break is een speciale lijn van Mepal die ideaal is om eten en drinken mee te nemen voor onderweg. Of je nu naar school, werk of een uitje gaat: Mepal Take A Break heeft de perfecte oplossing om jouw lunchbehoeften mee te nemen.

De lijn bestaat uit diverse producten zoals een broodtrommel. Ontdek de Mepal Take A Break bij Marskramer en geniet van het gemak.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigenschappen van Mepal Take A Break

De Take A Break-lijn omvat verschillende producten die zijn ontworpen met het oog op gemak, duurzaamheid en stijl. Bovendien zijn de producten ontworpen met handige extra's, zoals vakjes voor het scheiden van voedsel. Verder zijn de producten lekvrij en gemakkelijk te openen en te sluiten. Alle producten vaatwasser bestendig, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn na gebruik.

Mepal Take A Break Lunchbox

Een populaire keuze uit de productenlijn is de Mepal Take A Break lunchbox. Deze lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en bieden voldoende ruimte voor een gezonde en smakelijke lunch. De Mepal broodtrommels zijn eenvoudig schoon te maken en verkrijgbaar in meerdere kleuren en printjes.

Andere producten van Mepal

Naast lunchboxen biedt Mepal Take A Break ook drinkflessen en thermosbekers aan. Deze zijn perfect voor het meenemen van water, sap, koffie of thee. Zo blijf je altijd gehydrateerd, waar je ook bent. De drinkflessen en thermosbekers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en houden je drankjes op de juiste temperatuur: of je nu kiest voor warm of koud.

Over Mepal

Mepal is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het produceren van duurzame en praktische kunststof producten. Met een sterke focus op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, heeft Mepal een goede reputatie opgebouwd. Het assortiment van Mepal omvat onder andere lunchboxen, drinkflessen, bewaardozen en andere handige items voor dagelijks gebruik. De producten zijn lekvrij en hebben een gemakkelijke bediening. Bovendien hebben ze stijlvolle, tijdloze ontwerpen. Mepal veel waarde aan milieubewustzijn en gebruikt duurzame materialen en productiemethoden. Met hun producten streven ze naar het verminderen van afval en het bieden van een duurzaam alternatief voor wegwerpartikelen.

Mepal bestellen bij Marskramer

De producten van Mepal Take A Break zijn de ideale producten voor onderweg. Of je nu naar je werk gaat, of naar school: je kan genieten van het gemak met Mepal. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Ook hebben we andere producten van Mepal in ons assortiment. Denk maar aan: Modula en Campus. Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.