Weck potjes 6 stuks 19 cl

11,99
Online uitverkocht!
Weck potjes 6 stuks 19 cl

Omschrijving

Op zoek naar charmante jampotjes om je huisgemaakte jams, chutneys of andere lekkernijen in te bewaren of cadeau te geven? Maak kennis met de Weck Potjes 6 ST 19 CL van Weck, een set van 6 hexagonale jampotjes met een schattig vichy rood design op de schroefdeksels. Deze set bevat 6 jampotjes, wat ideaal is voor het bewaren van verschillende smaken jam, sauzen, kruiden of kleine lekkernijen.
Het vichy rood design op de schroefdeksels voegt een vleugje landelijke charme toe aan de potjes en maakt ze geschikt voor geschenken en decoratie.
Met een inhoud van 191 ml hebben deze potjes het perfecte formaat voor het bewaren van zelfgemaakte lekkernijen.
Gemaakt van duurzaam glas zijn deze potjes bestand tegen hitte en zorgen ze voor een goede conservering van je producten.
De Weck Potjes 6 ST 19 CL zijn niet alleen handig voor het bewaren van voedsel, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het presenteren van huisgemaakte cadeautjes aan vrienden en familie.

Creëer je eigen persoonlijke jams, pickles of kruidenmengsels en bewaar ze met stijl in deze schattige jampotjes. Bestel vandaag nog en geef je creaties een vleugje nostalgie en elegantie!
Merk: Weck. Inhoud: 191ml. Diameter: 5,8cm. Hoogte: 9cm. Materiaal: glas.. Kleur: rood, wit, transparant.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer102-1509
EAN Code4037839344483
Lengte verpakking CM6
Breedte verpakking CM6
Hoogte verpakking CM9
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen