Vileda Schuurspons Trio 3 stuks

2,59
Online uitverkocht!
Vileda Schuurspons Trio 3 stuks

Omschrijving

Op zoek naar de ideale schuursponsen om hardnekkig vuil te verwijderen zonder je handen te beschadigen en zeep te besparen? Ontdek de Schuurspons Trio Vileda 3St, een set van hoogwaardige schuursponsen van Vileda die je helpen bij al je schoonmaakklussen. Deze schuursponsen zijn ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil en aanslag te verwijderen zonder krassen achter te laten op oppervlakken. Ze zijn perfect voor potten, pannen, fornuizen en meer.
Deze sponsen zijn zo ontworpen om zoveel te schuimen dat ze zeep besparen tijdens het schoonmaken, wat goed is voor het milieu en je portemonnee.
De schuursponsen zijn zacht voor je handen en beschermen ze tegen ruwheid en uitdroging, zodat je comfortabel kunt schoonmaken zonder handschoenen te dragen.
Gemaakt van hoogwaardig kunststof gaan deze schuursponsen lang mee en behouden ze hun schoonmaakkracht, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Maak je schoonmaakroutine efficiënter en gemakkelijker met de Schuurspons Trio Vileda 3St. Deze schuursponsen bieden effectieve reiniging, bescherming voor je handen en besparen zeep, terwijl ze ook nog eens kleurrijk en handig zijn. Bestel vandaag nog en geniet van een glanzend schone omgeving!
???????Merk: Vileda. Materiaal: kunststof. Kleur: geel, groen, blauw.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer111-9999
EAN Code8410435030015
Lengte verpakking CM20
Breedte verpakking CM5
Hoogte verpakking CM9
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen