Vaggan barbecueborstel 38 cm 3-in-1

3,99
Online uitverkocht!
Vaggan barbecueborstel 38 cm 3-in-1

Omschrijving

Maak je barbecue schoonmaken een fluitje van een cent met de handige 3-in-1 schoonmaakborstel van Vaggan! Niets verslaat de smaak van gegrild voedsel tijdens de zomerse barbecue, maar het schoonmaken van de grill achteraf kan een hele klus zijn. Gelukkig biedt de 3-in-1 schoonmaakborstel van Vaggan de perfecte oplossing voor dit probleem.
Deze multifunctionele schoonmaakborstel is ontworpen om het reinigen van je barbecue snel en gemakkelijk te maken. Met een lengte van 38 cm biedt het voldoende bereik om zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes van je grill te bereiken.
De 3-in-1 schoonmaakborstel bestaat uit drie essentiële componenten: een metalen schraper om hardnekkige aangekoekte resten te verwijderen, een ruwe schoonmaakborstel om grondig te schrobben en vet en vuil te verwijderen, en een spons om de laatste restjes weg te vegen en je grill weer glanzend schoon te maken.
De schoonmaakborstel is gemaakt van duurzaam kunststof en metaal, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen de ruwe omstandigheden van een barbecue. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je barbecuegereedschap.
Bovendien is de borstel voorzien van een handige ophanghaak, zodat je hem na gebruik gemakkelijk kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt voor de volgende barbecue.
Met de 3-in-1 schoonmaakborstel van Vaggan wordt het schoonmaken van je barbecue een moeiteloze taak. Geniet van de smaken van de zomer zonder je zorgen te maken over de rommel achteraf. Bestel vandaag nog en bereid je voor op moeiteloos grillplezier!
Merk: Vaggan. Lengte: 38cm.Materiaal: kunststof/ metaal. Kleur: zwart.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer181-4062
EAN Code8719202904062
Lengte verpakking CM47
Breedte verpakking CM10
Hoogte verpakking CM8
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen