Borden

Of je nu een ontbijtje klaarmaakt of een diner voor zes personen: met de borden van Marskramer zit jij altijd goed.

91 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

91 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

In het assortiment vind je ze in verschillende modellen, kleuren en groottes. Verder kan je bij ons terecht voor zowel bordensets als voor losse borden. Ontdek de verschillende modellen en versies bij ons en dek je tafel zoals jij wilt.

Soorten borden

In ons assortiment vind je allerlei verschillende borden, voor allerlei verschillende gerechten. Zo hebben we platte en diepe modellen, ontbijt- en dinerborden, ronde uitvoeringen en vierkante uitvoeringen. Ook zijn er versies voor speciale gelegenheden zoals een serveerbord of gebaksbordjes.

Stijl van de borden

Het soort bord is niet het enige wat meespeelt bij het uitzoeken van een nieuwe soort. Het zou natuurlijk mooi zijn als de borden passen bij jouw interieur. Hierdoor is de stijl net zo belangrijk. Ga jij voor klassiek wit servies of een volledige set Boerenbont servies? Wanneer je graag een speelse look aan je eettafel wil creëren, kan je verschillende kleuren met elkaar combineren. Op deze manier kan jij gemakkelijk je eigen stijl in huis halen.

Grootte van borden

De grootte van borden verschillen met het model. Zo is een ontbijtbordje rond de 21 cm en een dinerbord rond de 27 cm. Als je een gebaksbordje uitzoekt zal je zien dat deze een stuk kleiner is: 16 cm. Verder zijn er ook nog schoteltjes van 14 cm die je kan gebruiken om iets op uit te serveren.

Merken

Bij Marskramer vind je borden van verschillende merken. Zo hebben we de lijn van Royal Boch Boerenbont en Dutch Rose Amsterdam. Ook kan je terecht voor de mooiste versies die merkloos zijn en lekker lang meegaan.

Speciale sets

Ben je opzoek naar meerdere borden en wil je graag in één keer klaar zijn met je zoektocht? Dan is een complete set ideaal voor jou. In deze set zitten meerdere borden van dezelfde soort. Daarnaast worden er sets aangeboden waarin je meerdere modellen in één pakket krijgt. Zo heb je een ontbijt-, diner-, soep- en een gebaksbord in dezelfde uitvoering. Ook hebben we onder andere wegwerpservies, kommen en schalen en glazen.

Een bestelling plaatsen op Marskramer

Borden zijn onmisbaar en heb je nodig om van je heerlijke gerechten te genieten. Bij Marskramer kan je eenvoudig online een bestelling plaatsen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.