Borden

49 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

49 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer borden

Vallen er bij jou thuis nog wel eens wat borden kapot? Ga jij binnenkort uit huis en ben je een uitzet bij elkaar aan het verzamelen? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe look op de eettafel? Met de borden van Marskramer zit jij altijd goed, waar je ook naar op zoek bent. Of je nu een volledige bordenset wilt hebben en voor eenheid gaat, of juist speelse en kleurrijke borden met elkaar wilt combineren om je eigen servies samen te stellen!

Het perfecte bord voor jou

In ons assortiment vind je allerlei verschillende borden, voor allerlei verschillende gerechten! Zo hebben we platte borden en diepe borden, borden met een brede rand, ontbijtborden, dinerborden, ronde borden en vierkante borden! Zo is er genoeg keuze en kan iedereen iets vinden wat aan zijn of haar behoeftes voldoet. Wil je in één keer klaar zijn met je zoektocht? Dan ga je natuurlijk voor een complete bordenset. Heb je een kleine in huis? Kijk dan eens bij onze kinderborden!

Het soort bord is natuurlijk niet het enige waar jij naar kijkt bij het borden kopen! De stijl is namelijk net zo belangrijk. Ga jij voor klassiek wit servies, een volledige set Boerenbont servies, of wil je juist een speelse look voor je eettafel? Dan kun je borden van verschillende kleuren met elkaar combineren, of een paar borden met een patroontje toevoegen aan een egale bordenset! Zo ontwerp jij de stijl die jij graag in huis haalt.

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de borden in het Marskramer assortiment, of één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, en je kunt hen ook altijd een mail sturen.