Placemats

Ben jij op zoek naar producten die je tafel niet alleen schoon houden, maar ook stijlvol aankleden? Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment aan placemats die aan beide eisen voldoen! In ons assortiment vind iedereen gegarandeerd een placemat die bij zijn stijl past of aan haar smaak voldoet. De uitgebreide collectie placemats vind je hier.

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Marskramer placemats

Ben jij op zoek naar een manier om jouw tafel schoon te houden tijdens het eten, maar wil je ook een stijlvolle aankleding voor je eettafel? Kijk dan eens naar de uitgebreide collectie placemats in ons Marskramer assortiment. Door een placemat onder de borden te plaatsen tijdens het eten wordt je tafel nooit vies, en kun je nadien eenvoudig de placemat schoonmaken!

Stijlvol en functioneel

Door een placemat onder je borden te plaatsen houd jij je tafel schoon. Of je nu een antieke houten eettafel hebt, of een moderne tafel met een oneffen oppervlak, met placemats voorkom jij een hoop vervelend schoonmaakwerk. Na het eten haal je de placemats gemakkelijk weer van tafel. Sommige placemats kunnen in de was, terwijl andere met een vochtige doek makkelijk af te nemen zijn. Dat is dus zo gedaan!

Als je jouw placemats elke avond op tafel legt wil je natuurlijk wel placemats hebben die bij jouw interieur passen. Gelukkig hebben wij bij Marskramer een ruim aanbod! Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende vormen, zoals rechthoekige, ovale, of ronde placemats, maar ook uit verschillende materialen. Zo hebben we rieten placemats, maar ook linnen, PVC, en bamboe placemats! En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende kleuren gehad…!

Vragen over placemats

Heb jij nog vragen over de placemats in her Marskramer assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord, en hebben een antwoord op elke vraag over onze producten. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, en je kunt jouw vraag ook altijd via de mail toesturen.