Tafelen

Heeft jouw eettafel net een beetje extra nodig om de stijl en het comfort te creëren dat jij in gedachte hebt? Kijk dan eens naar de producten in het Marskramer assortiment! Van tafelkleden en servetten tot placemats en onderzetters, bij ons vind jij vast waar je naar op zoek bent! Bekijk onze tafelbekleding collectie hier.

500 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

500 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Aan tafel met Marskramer

Wat is er nou gezelliger dan lekker met de hele familie aan tafel te zitten, en te genieten van lekker eten en goed gezelschap? Maar dan wil je natuurlijk wel van alle gemakken voorzien zijn. Marskramer helpt jou ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet, je alles in huis hebt wat je maar nodig kunt hebben, en verschaft de nodige gemakken! Wij hebben een ruim assortiment tafelbekleding, zoals placemats en onderzetters!

Als je met de hele familie aan tafel zit wil je natuurlijk dat de tafel leuk gedekt is! Denk hierbij niet alleen aan je serviesgoed, maar ook aan een mooi gedecoreerd tafelkleed, of stijlvolle placemats voor onder de borden. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar scheelt je ook schoonmaakwerk achteraf! Haal chique onderzetters in huis zodat je pannen de tafel niet beschadigen, en servetten zodat iedereen zelf ook schoon blijft!

Marskramer tafelbekleding

Een mooi gedekte tafel is een feest voor het oog! In het assortiment van Marskramer vind jij alles wat je nodig hebt om je tafel helemaal compleet te maken voor een zondagsontbijtje, een uitgebreide lunch of een gezellig diner met de hele familie! Het mooiste is natuurlijk als alles op elkaar afgestemd is. Kijk dus gerust even rond in onze webshop, en zie wat er voor jouw eettafel te vinden is!

Aan de basis ligt natuurlijk een mooi tafelkleed, om te voorkomen dat je tafel helemaal vies wordt en er krijgen of vlekken in het hout trekken! Als je een goed tafelkleed gevonden hebt kun je verder kijken naar placemats en onderzetters. Ga jij voor een stijlvolle combinatie, of kies je juist voor een afwijkende optie die daardoor extra in het oog springt? Als laatste zijn er nog servetten om te kiezen, zodat jouw gasten hun handen en gezichten schoon kunnen maken! Heb je veel servetten? Kijk dan ook eens naar een mooie servethouder!

Vragen over Marskramer tafelbekleding?

Heb jij nog vragen over de Marskramer producten in de tafelbekleding collectie? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op elke vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen met jouw vraag.