Spel Hitster Guilty Pleasures

24,99
Online uitverkocht!
Spel Hitster Guilty Pleasures

Omschrijving

 

Zet het feest voort met HITSTER Guilty Pleasures!


Het meest vermakelijke partyspel, dat al 180.000 keer over de toonbank is gegaan, is terug met een splinternieuwe editie. Deze bevat de meest ondeugende hits van de afgelopen decennia. Laat zonder schroom jouw Guilty Pleasures-tijdlijn tot leven komen, want laten we eerlijk zijn, stiekem kan iedereen deze nummers meezingen, toch? Hitster is het muzikale spel waarvoor je geen muziekexpert hoeft te zijn, maar je vergroot je kansen om te winnen als je ook de artiesten en titels van de nummers kunt benoemen.

Start het basisspel door een muziekkaart te kiezen en scan de QR-code met de Hitster-app om het nummer automatisch op Spotify af te spelen. Daarna is het aan jou om te raden wanneer het liedje is uitgebracht en leg de kaart vervolgens op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. Draai ten slotte de muziekkaart om om het juiste antwoord te onthullen. Heb je hetzelfde geraden? Voeg dan de muziekkaart toe aan je tijdlijn en breid deze verder uit. Voor wat extra spanning kun je Hitster-tokens toevoegen.

 

Verschillende niveaus

Verschillende spelniveaus maken het spel superleuk voor elke muziekliefhebber, van Original Instant Party tot Pro, Expert en Coöperatief. Als je jezelf een pro noemt, bewijs je dat je alles weet van jouw artiesten en hun liedjes. Bij het expertniveau ben je de hardcore Hitster! Je kent titels, artiesten en jaartallen uit je hoofd. Met het coöperatieve spel werk je samen met medespelers en creëer je gezamenlijk een muziektijdlijn.

Dus, durf jij de uitdaging aan te gaan en jouw muzikale kennis te laten zien? Hitster Guilty Pleasures is de ideale toevoeging aan elk feest en staat garant voor veel plezier en muzikale hoogtepunten!

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer610-9953
EAN Code8710126199534
Merk SerieHitster
Lengte verpakking CM21
Breedte verpakking CM8
Hoogte verpakking CM12
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen (3)

Hoeveel spelers zijn er nodig om Hitster te spelen?
Minimaal 2 spelers zijn er nodig om dit spel te spelen.
Hoe gaat het spel Hitster?
1. Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de gratis Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. 2. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. 3. Draai de muziekkaart om...
Kan je Hitster spelen zonder Spotify?
Zonder Spotify werkt het niet optimaal