Kinderspellen

Kinderspelletjes vormen een prachtige poort naar de wereld van verbeelding, leren en samen plezier hebben.

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Deze eenvoudige, maar vrolijke spellen laten kinderen lachen, leren en vrienden maken, terwijl ze hun creativiteit en sociale vaardigheden ontwikkelen. Ook erg leuk om te geven als cadeau voor Sinterklaas, kerst of een verjaardag. Maar natuurlijk ook perfect om de kast met spellen bij jullie thuis verder uit te breiden. Lees hieronder meer over een van de populaire kinderspellen, zoals: Halli Galli, Monopoly Junior en het Risk bordspel voor jonge avonturiers. Bestel vervolgens eenvoudig en laat jouw bestelling snel thuisbezorgen!

Halli Galli

Halli Galli, ook bekend als "Kukeleku" of "Spel van de Bel," is een vrolijk en hectisch kaartspel dat de reflexen op de proef stelt. Het spel bestaat uit een stapel kaarten met verschillende soorten vruchten erop en een bel in het midden van de tafel. Elke speler draait om de beurt een kaart om. Als er precies vijf vruchten van dezelfde soort op tafel liggen, moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel slaan. Degene die als eerste slaat, krijgt alle omgedraaide kaarten. Maar let op: als je verkeerd slaat wanneer er geen set van vijf is, moet je een aantal van je gewonnen kaarten teruggeven! Dit zorgt voor hilarische momenten en lachende gezichten terwijl iedereen probeert sneller te zijn dan de rest.

Monopoly Junior

Monopoly Junior neemt de klassieke charme van het Monopolyspel en vertaalt het naar een vereenvoudigde versie voor jongere spelers. Het doel is om door een kleurrijk speelbord te bewegen en eigendommen te verhandelen. In Monopoly Junior leren kinderen waarde te hechten aan geld, eigendommen te beheren en strategische beslissingen te nemen. Het is een geweldige introductie tot de basisprincipes van handel en onderhandeling. Met kleurrijke eigendomskaarten en eenvoudige regels stimuleert Monopoly Junior spelers om hun rekenvaardigheden en logisch denken te oefenen, terwijl ze tegelijkertijd plezier beleven van het spel. Iedereen is fan van Monopoly en dus is dit ook het perfecte cadeau om te geven!

Het Risk Bordspel

Hoewel Risk traditioneel bekendstaat als een strategisch bordspel voor volwassenen, is er ook een speciale editie, Risk Junior, die geschikt is voor jonge avonturiers. In dit kindvriendelijke spel nemen spelers de rol van piraten die schatten zoeken en veroveren. Risk Junior combineert eenvoudige regels met strategische beslissingen, waardoor kinderen leren hoe ze hun legers moeten positioneren en hun schatten moeten verdedigen. Dit spel leert niet alleen strategie, maar ook sociale vaardigheden zoals onderhandelen en samenwerken, omdat spelers allianties kunnen vormen om hun doelen te bereiken.

Kinderspelletjes kopen

Kinderspellen bieden meer dan entertainment; ze zijn een krachtig hulpmiddel voor leren en groei. Deze spellen leren kinderen essentiële vaardigheden zoals samenwerken, strategisch denken, ruimtelijk inzicht en zelfs basiswiskunde. Bovendien bevorderen ze een gezonde competitieve geest en helpen ze kinderen om te gaan met winst en verlies op een positieve en constructieve manier. Je kunt eenvoudig een van de kinderspelletjes kopen via deze pagina. Bestel bij Marskramer en ontvang morgen al jouw bestelling bij je thuis!