Kaartspellen

Of je nu op de camping bent, met vrienden een avond zit te borrelen of onderweg bent met de auto, een kaartspel zorgt altijd voor plezier.

21 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

21 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Op deze pagina vind je verschillende kaartspellen die iedereen kan waarderen. Bekende en minder bekende spellen, die je met z’n tweeën of met een groep kunt spelen. Op deze pagina vind je het allemaal!

Het voordeel van een kaartspel is dat je weinig ruimte nodig hebt om een gezelschapsspel te kunnen spelen. Daarnaast neem je het makkelijk mee in je tas of koffer, waardoor je altijd en overal amusement op zak hebt. Dus of de trein nu vertraagd is of dat je gezellig met vrienden op het terras zit, jij en je vrienden hoeven jullie nooit te vervelen.

Beverbende

Bij beverbende worden jouw tactische skills op de proef gesteld. Ben jij met jouw kaarten je tegenstanders telkens een stap voor? Weet jij nog welke kaarten voorbij zijn gekomen en lukt het je om er door een ijzersterk geheugen met de winst van door te gaan? Het beverbende spel is geschikt voor de hele familie en is een bekend spel. Hierdoor kun je het kaartspel altijd erbij pakken, want waarschijnlijk hebben jouw tegenstanders dit spel ook al eens gespeeld. Beverbende is ook leuk om als cadeau te geven. Met de vriendelijke prijs is het een perfect cadeau voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor een dobbelspel.

Uno flip

Bijna iedereen is wel bekend met het razend populaire kaartspel: UNO! Maar nu is UNO terug met nieuwe kaarten en het spel heeft een nieuwe draai gekregen. UNO flip is speciaal uitgebracht met een flip kaart. Hierdoor wordt het spel nog spannender en kunnen de echte fanatiekelingen hun hart ophalen. Want wie al jaren achter elkaar het klassieke kaartspel speelt, kan nu een nieuwe uitdaging vinden in de nieuwe kaarten en spelregels.

Weerwolven spel

Het weerwolven spel is een van de populairste spellen om te spelen met een grote groep. Of je de weerwolven nu ontmaskert met jouw sportteam, familie of vriendengroep, het blijft altijd even spannend. Dit spel kenmerkt zich doordat het je meeneemt in een verhaal, waarin niemand weet wie welke rol gekregen heeft. Met het weerwolven spel weet je zeker dat de avond een waar spektakel zal worden. Iedereen kan meedoen! Dus bestel dit geroemde kaartspel snel voor jullie volgende familiedag, vriendenweekend of borrelavond.

Kaartspel kopen

Wil je een kaartspel kopen? Voor jezelf of misschien als cadeau om te geven? Dan vind je op deze pagina voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Bij Marskramer bieden we kaartspellen voor iedereen en iedere gelegenheid. Of je nu met z’n tweeën een potje wilt kaarten in de auto of met een groep de hele avond een spelletjes avond wilt houden, met ons aanbod kan het allemaal. Bestel snel jouw favoriete kaartspel voor 16:00 en ontvang deze de volgende werkdag al in huis. We hebben ook andere spellen in ons assortiment. Denk maar aan memory, reisspellen en kwartet.

Heb je vragen over de bestelling of een van de producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van het juiste product!