Familiespellen

Bij Marskramer vind je een familiespel voor verschillende gelegenheden.

27 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

27 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Of je nu een verjaardag hebt, een familiedag of een etentje, een familiespel zorgt voor een gezellige sfeer. Hieronder vind je verschillende familiespellen. Deze populaire varianten kent bijna iedereen, dus je kunt het uitleggen van de spelregels overslaan en direct beginnen met het spel. Lees snel verder en ontdek, welk spel het beste past bij jouw familie!

Regenwormen spel

Het regenwormen spel is perfect voor onderweg, op de camping of om mee te nemen naar familie. Doordat het geen grote doos is, gooi je dit familiespel snel in je tas of koffer. Even snel een potje tussendoor? Dat kan perfect, want één ronde duurt maar een half uur. Het is een eenvoudig spel dat bij bijna iedereen in de smaak zal vallen. Het enige wat je moet kunnen is tot 36 tellen en je maakt een goede kans om er met de winst van door te gaan. Het regenwormen spel is een dobbelspel, waarbij je als speler probeert zoveel mogelijk regenwormen te verzamelen. Dit doe je door te dobbelen en soms zelfs regenwormen af te pakken bij jouw medespelers.

Bingo spel

Bingo! Wie kent het niet? Het bingo spel is ontstaan in Amerika in 1920. Sinds die tijd is het uitgegroeid tot een razend populair spel. Niet alleen in bejaardenhuizen wordt er fanatiek gespeeld, maar ook in veel Nederlandse huiskamers, op campings en in dorpshuizen wordt er regelmatig “bingo!” geroepen. Wil jij ook zo’n echte bingo set voor bij jou thuis? Bekijk dan hier op deze pagina ons assortiment.

Bingo kaarten

Naast het klassieke bingo spel vind je op deze pagina ook de bingo kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld het auto bingo spel spelen onderweg naar jullie vakantiebestemming. Maar natuurlijk verkopen we ook lossen bingo kaarten. Mochten er dan kaarten kapot of helemaal ingevuld zijn, dan maak je het bingo spel zo weer compleet.

Clever spel

Verzamel zoveel mogelijk punten door slim te dobbelen. Hoe clever ben jij? Want hoe meer slimme combinaties je weet te maken hoe sneller je het spel wint! Dit familiespel is populair, omdat iedere ronde weer anders is. Als je denkt de juiste tactiek door te hebben, werkt deze misschien in dat potje. Houd dus altijd je hoofd erbij, want dit familiespel is voor de echte tactische speler. Tip! Kijk eens een tutorial op youtube. We horen vaker dat het spel niet altijd direct even duidelijk te volgen is. Maar heb je het eenmaal door, dan wordt het vast en zeker een favoriet binnen de spellen collectie. Ook hebben we ander soort spellen bij Marskramer. Denk maar aan wetenschapsspellen, bordspellen en denkspellen.

Familiespel kopen

Hebben jullie inmiddels alle familiespellen in huis uitgespeeld of ben je als cadeau op zoek naar een nieuw familiespel? Bekijk dan eens een van bovengenoemde opties of een van de vele andere spellen op deze pagina. Wie een familiespel wil kopen is bij Marskramer aan het juiste adres. Voeg eenvoudig een spel naar keuze toe aan jouw winkelwagen en reken je bestelling veilig af. Doe je dit voor vier uur ’s middags? Dan bezorgen wij jouw bestelling de volgende werkdag al bij je thuis.