Zwembaden

66 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

66 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar verkoeling op de warme dagen? Vind jouw perfecte zwembad bij Marskramer! Met ons assortiment van verschillende soorten zwembaden, waaronder het opblaaszwembad en zwembad met pomp, brengen we verkoeling, plezier en ontspanning rechtstreeks naar je eigen achtertuin. Ontdek hoe je met ons zwembad een waterparadijs kunt creëren voor het hele gezin!

Opblaaszwembad is snel een eenvoudig

Onze zwembaden van Intex en Summer Waves zijn een geweldige keuze voor gezinnen die snel en gemakkelijk van waterpret willen genieten. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om een opblaaszwembad aan te schaffen:

  1. Snel opgezet: Met een opblaas zwembad hoef je geen dagen te wachten om te genieten van verkoeling. Blaas het gewoon op en vul het met water!
  2. Ruime keuze: Bij Marskramer hebben we een zwembaden in verschillende maten en vormen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je tuin en behoeften past.
  3. Eenvoudige onderhoud: Onze zwembaden zijn ontworpen met het oog op gemakkelijk onderhoud, zodat je meer tijd hebt om te zwemmen en te ontspannen.

Kinderzwembad en babyzwembad

Voor de kleintjes hebben we een collectie met varianten van een kinderzwembad en babyzwembad. Deze hebben natuurlijke kleurrijke ontwerpen en speelse elementen! Het is ondiep genoeg om kinderen veilig te laten spelen en plonzen, onder toezicht uiteraard. De opblaasbare bodem zorgt ook voor extra comfort. Uiteraard zijn alle zwembaden van hoge kwaliteit, zodat ze tegen een stootje kunnen en nog een seizoen meekunnen.

Onderhoudstips voor je zwembad

Om optimaal van je zwembad te genieten, zijn hier enkele onderhoudstips:

  • Regelmatig schoonmaken: Houd je zwembad schoon door regelmatig bladeren, insecten en ander vuil te verwijderen.
  • Waterbehandeling: Volg de instructies voor waterbehandeling om ervoor te zorgen dat het water veilig en helder blijft.
  • Opbergen in de winter: Als het zwemseizoen voorbij is, berg je het zwembad op volgens de aanbevelingen van de fabrikant.
  • Veiligheid eerst: Blijf altijd alert en zorg voor toezicht, vooral bij kinderen in het zwembad.

Zwembad bij Marskramer kopen!

Bij Marskramer willen we dat je optimaal van je buitenruimte kunt genieten. Onze zwembaden bieden een geweldige manier om verkoeling en plezier naar je tuin te brengen. Kom langs in een van onze winkels om ons assortiment te bekijken en persoonlijk advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Als je liever online winkelt, bezoek dan onze website en kies het zwembad dat het beste bij je past. Creëer je eigen waterparadijs met Marskramer en geniet van urenlang plezier en ontspanning in je eigen achtertuin! Bij ons vind je overigens heel veel buitenspeelgoed, dus neem vooral eens een kijkje!