Vochtvreters

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer vochtvreter

Een vochtprobleem in jouw huis of auto kan ontzettend vervelend zijn. Naast beslagen ruiten en onprettige geurtjes kan het ook voor schimmelvorming en ongedierte zorgen. Dit kan op den duur weer gevolgen hebben voor je gezondheid. Dus als jij last hebt van vochtproblemen is het een goed idee om één of meerdere vochtvreters in huis te halen. Deze absorberen het vocht uit de lucht, zodat jij een prettige en gezonde omgeving creëert!  

Verschillende soorten en maten

Bij Marskramer hebben we allerlei verschillende soorten vochtvreters om jouw leven net even iets aangenamer te maken. Voor in de auto is een kleine vaak goed genoeg, maar als het om een grotere ruimte gaat heb je uiteraard ook een grotere vochtvreter nodig! Toch nog niet goed genoeg? Plaats dan meerdere vochtvreters op verschillende plekken voor maximaal effect!

Na verloop van tijd zullen veel vochtvreters verzadigd raken. Sommigen kun je hergebruiken door ze op een warme plek te laten drogen, terwijl je voor andere navullingen kunt aanschaffen. Ook hiervoor ben je bij Marskramer op de juiste plek. Naast de vochtvreters zelf hebben wij in ons assortiment namelijk ook navullingen voor jou om uit te kiezen!

Naast vochtvreters hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier alle schoonmaakspullen van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze vochtvreters, of wil je graag meer informatie over de producten in het assortiment van Marskramer? Daarvoor kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen uiteraard ook via de mail bereiken!