Vloerwissers en moppen

Vloerwissers, moppen en dweilen mogen niet ontbreken in ieder huishouden met laminaat, PVC, of plavuizen op de vloer! Met de producten van Marskramer zorg jij ervoor dat je bij jouw thuis wel van de vloer kunt eten. Bekijk ons uitgebreide assortiment dweilen en moppen op deze pagina!

85 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

85 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer dweilen en moppen

Wil jij graag een huishouden waar je wel van de vloer kunt eten? Voor tegels, PVC, en laminaat schoonmaken is het belangrijk om de juiste materialen in huis te hebben. Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan dweilen, moppen en wissers, waarmee jij je vloer binnen no-time brandschoon hebt. Heb jij thuis vloerbedekking, of heb je vaak last van zand, kruimels en andere droge rommel? Kijk dan ook eens bij onze stofzuigers!

Schone vloeren

Marskramer help jou te zorgen voor sprankelend schone vloeren. Om daarvoor te zorgen heb jij natuurlijk een goede dweil of mop nodig! Hierbij kun jij natuurlijk voor de dweilen en moppen die het beste bij jou passen. Ga je voor een simpele vlakmop of een luxe Leifheit dweil? En neem je alleen de dweil, of ga je voor het uitgebreide pakket en neem je een volledig dweilsysteem met een dweilpers? Zowel Leifheit als Vileda hebben luxe modellen met verschillende handige functies, dus bij ons vind je altijd de beste moppen en dweilen!

Heb jij iets te veel water gebruikt tijdens het dweilen? Of heb je het hele huis blank staan door een lekkage? Gebruik dan een van de wissers in ons assortiment om je vloer weer droog te trekken! Binnen ons assortiment vind je wissers en trekkers van verschillende formaten, zodat er voor iedereen een geschikte keuze te vinden is!

Naast vloerwissers en moppen hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze moppen, dweilen of wissers? Of wil je graag meer informatie ontvangen over een van de producten in het Marskramer assortiment? Daarvoor kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.