Schoonmaakdoeken

Voor verschillende schoonmaaktaken gebruik je natuurlijk verschillende schoonmaakdoeken. Bij Marskramer vind jij alle verschillende doekjes die jij in het huishouden nodig kunt hebben. Van Multy meerdingendoekjes tot Brabantia microvezeldoeken, en van glasdoek tot stofdoek. Op die manier ben jij altijd klaar voor het betere schoonmaakwerk, en maak je het jezelf net even iets makkelijker. Bekijk onze collectie schoonmaakdoeken hier.

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer schoonmaakdoek

Het huis schoonmaken en schoon houden kan soms een hele opgave zijn. Het helpt dan natuurlijk als jij de juiste schoonmaakdoek in huis hebt. Naast een schoonmaakdoek is het natuurlijk belangrijk om de juiste huishoudelijke apparatuur en schoonmaakmiddel in huis te hebben. Op die manier maak jij schoon met zo min mogelijk moeite, waardoor je tijd overhoud voor leukere dingen dan schoonmaken!

Schoonmaken met Marskramer

Ieder schoonmaakklusje vraagt om een ander soort schoonmaakdoek. Zo zijn er stofdoeken die specifiek bedoeld zijn om stof vast te houden en dus perfect zijn voor het afstoffen van je hele huis, maar ook microvezeldoekjes die bij uitstek geschikt zijn om vlekken van gladde oppervlakken te verwijderen. Glasdoeken gebruik je om spiegels en ramen schoon te maken zonder krassen of strepen achter te laten, terwijl vaatdoeken dan weer specifiek voor gebruik in de keuken geschikt zijn!

Bij Marskramer vind je al deze soorten schoonmaakdoeken, en nog veel meer! Wij zorgen ervoor dat jij altijd de juiste hulpmiddelen binnen handbereik hebt om iedere klus te kunnen tackelen. Of je nu gaat beginnen aan de jaarlijkse grote schoonmaak, of je wekelijkse rondje door het huis gaat maken, met een Marskramer schoonmaakdoek wordt jouw huis blinkend schoon!

Naast schoonmaakdoeken hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over een schoonmaakdoek of andere Marskramer producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder als je een vraag of probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mail sturen.