Plumeaus

Ben jij op zoek naar een manier om snel en toch grondig af te stoffen in huis? Dan is het aanschaffen van een plumeau zeker het overwegen waard1 Met een plumeau kun jij overal namelijk makkelijk bij, en zijn smalle kiertjes en krappe hoekjes geen enkel probleem meer. Bekijk ons uitgebreide assortiment plumeaus op deze pagina!

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer plumeau kopen

Kom jij ook altijd zoveel lastige en onhandige plekjes tegen tijdens het afstoffen? De krappe ruimte achter de verwarming, de kiertjes tussen je meubilair en de hoekjes van de kasten zijn vaak moeilijk schoon te krijgen met een gewone stofdoek. Maar met een plumeau is dit geen enkel probleem meer. Bij Marskramer vind je een ruime collectie plumeaus, waarmee jij het jezelf gemakkelijk maakt tijdens het schoonmaken!

Afstoffen met plumeau

Een plumeau maakt het afstoffen voor jou een stuk gemakkelijker. Ze zijn niet alleen ideaal voor lastige hoekjes en kiertjes, maar kunnen ook gewoon op vlakke oppervlaktes gebruikt worden. Zo kun jij het hele huis afstoffen met maar één hulpmiddel, en hoef je niet te klungelen met verschillende doekjes en sopjes. Dat scheelt je niet alleen frustratie, maar ook een hoop tijd. Zo kun jij meer tijd besteden aan leukere dingen dan schoonmaken!

Welke plumeau jij het beste in huis kunt halen hangt af van jouw behoeftes. Zo hebben we bij Marskramer plumeaus van verschillende materialen, zoals microvezels of veren. Beide houden het stof goed vast, en welke jij het liefst hebt ligt er aan wat jij prettiger vind! Ook hebben we plumeaus die uitschuifbaar zijn of een telecoopsteel hebben, zodat je ook de hoekjes van het plafond en de bovenkant van je deurposten mee kunt nemen met de schoonmaakronde! Naast plumeaus hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. 

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze plumeaus? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag, en helpen je graag verder als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.