Asbakken

Een asbak is in veel huishoudens niet bepaald een pronkstuk in het interieur, en dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig. Het belangrijkste is dat een asbak functioneel is, maar dat betekent niet dat hij er niet ook een beetje stijlvol uit kan zien! Bekijk het uitgebreide assortiment asbakken van Marskramer op deze pagina.

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Marskramer asbak kopen

Of je nu een heel pakje sigaretten per dag oprookt, of er zo nu en dan een opsteekt voor de gezelligheid, een asbak of twee in huis hebben kan nooit kwaad. Ook als je zelf niet rookt kun je er een in huis halen. Op die manier hebben rokende gasten in de tuin altijd een asbak bij de hand en eindigt er geen rommel in jouw tuin. Bij Marskramer hebben wij verschillende opties om uit te kiezen, dus je kunt vast slagen in onze webshop!

De juiste asbak kiezen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten asbakken. Je hebt asbakken voor binnen, maar misschien ben jij op zoek naar een asbak voor buiten. Gelukkig hebben wij bij Marskramer alle mogelijke opties voor jouw verzameld. Of je nu een simpele glazen asbak wilt, of een asbak met deksel zodat je zeker weet dat de as er nooit uitwaait! Misschien zoek jij een kleine asbak voor je gasten, of een stijlvolle staande asbak waar de rokers zich omheen kunnen verzamelen!

De tijd dat asbakken lelijke eendjes waren die weggestopt moesten worden is gelukkig al lang verleden tijd! Of jij nu een simpele glazen asbak zoekt, of een strakke designer asbak in een kleur die bij jouw stijl past, bij Marskramer vind jij waar je naar op zoek bent. Klassiek, modern, industrieel of simplistisch, jij kunt kiezen voor een asbak die bij jou past!

Naast asbakken hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze asbakken? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.