Schoonmaken

Schoonmaken is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid, en dat begrijpen wij bij Marskramer maar al te goed. Gelukkig kun jij het een stuk makkelijker voor jezelf maken met de verschillende producten in ons schoonmaak assortiment. Zo ben jij sneller klaar met al je huishoudelijke taken, en blijft er dus meer tijd over voor leuke dingen! Bekijk onze schoonmaakproducten hier.

532 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

532 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Schoonmaken met Marskramer

Schoonmaken is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Bij Marskramer begrijpen wij dat jij het jezelf zo makkelijk mogelijk wil maken, zodat de huishoudelijke klusjes zo snel mogelijk weer achter de rug zijn. In ons assortiment vind je dan ook een groot aantal handige hulpmiddelen en accessoires om het schoonmaken zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken. Op die manier houd jij meer tijd over voor jezelf en je hobby’s!

Moppen, vegen, poetsen!

Je voelt je prettiger in een schoon huis! Of jij nu wekelijks een grote schoonmaak houd, elke dag een beetje doet, of één keer in de maand een doekje door het huis haalt, bij Marskramer vind je alle benodigdheden die van pas kunnen komen! Zo hebben wij verschillende soorten doekjes en sponzen, elk geschikt voor een specifiek oppervlak of materiaal, of juist geschikt voor meerdere plekken. Van afwassen tot afstoffen, Marskramer help je uit de brand!

Ook de vloeren van je huis verdienen wat aandacht. Wil jij een woning waar je van de grond kunt eten? In ons assortiment vind je bezems met verschillende hardheden, maar ook moppen en dweilen om vervelende vlekken mee weg te werken. Is het tijd voor het zwaardere werk? Kijk dan even bij onze stofzuigers!

Afvalbakken en zakken

Het verzamelen en verwerken van al jouw afval is een belangrijk onderdeel van het huishouden. Van stinkende etensresten tot plastic verpakkingen en oud papier, elk huishouden heeft kilo’s aan afval dat weggegooid wordt. Daarom heb jij natuurlijk een afvalbak nodig die bij jouw huishouden past, maar ook bij je interieur! Bekijk onze verschillende afvalbakken hier – van pedaalemmers en prullenbakken tot dubbele afvalbakken, of zelfs driedubbele bakken! Super makkelijk om je afval direct te scheiden.

Omdat er afvalbakken in verschillende maten zijn, kun je natuurlijk ook kiezen uit een groot aantal verschillende afvalzakken. Maar het formaat is niet het enige waar de zakken in verschillen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook trekbandzakken die makkelijker te sluiten zijn dan een normale vuilniszak. En wat dacht jij van Dumil bio-zakken? Deze zijn biologisch afbreekbaar en kunnen dus gewoon in de GFT-bak gegooid worden!

Vragen over Marskramer schoonmaakproducten

Heb jij nog vragen over de schoonmaakartikelen van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mail sturen met jouw vraag.