Senseo

Voor een dagelijkse kop koffie is de Philips Senseo een goede uitkomst. Het populaire product van Philips is makkelijk te gebruiken waardoor jij eenvoudig een verse kop koffie op tafel zet.

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

De strakke en compacte ontwerpen van Philips Senseo zorgen ervoor dat het apparaat geschikt is voor verschillende ruimtes zoals de keuken of een kantoor. Bekijk de Philips Senseo bij Marskramer.

Philips Senseo voordelen

Een grootste voordeel van de Philips Senseo is de snelheid en eenvoud van het apparaat. Met slechts één druk op de knop kan je binnen een minuut een verse bak koffie zetten. Verder is het schoonmaken en onderhouden van het apparaat erg makkelijk. De onderdelen zijn afneembaar en zijn vaatwasser bestendig.

Senseo Melkopschuimer

Naast de koffiemachines van Senseo, heeft Philips ook melkopschuimers in het assortiment. Met de Philips Senseo melkopschuimer kan je genieten van een heerlijke kop koffie met een laagje melkschuim. Of je nu een warme of een koude schuimlaag wil: de opschuimer is ideaal voor jouw koffiemoment.

Koffie zetten

Met een Senseo koffiemachine is koffie zetten een fluitje van een cent. Plaats een koffiepad in de houder, vul het waterreservoir, druk op de knop en binnen enkele seconden geniet je van een heerlijk kopje koffie. De machine zorgt voor de perfecte balans tussen temperatuur en druk, wat resulteert in een smaakvolle en aromatische koffie. Het schoonmaken is ook eenvoudig, aangezien de gebruikte pads gemakkelijk weggegooid kunnen worden en de onderdelen van de machine vaatwasmachinebestendig zijn.

Senseo apparaat ontkalken

Af en toe is het nodig om het Senseo apparaat te ontkalken. Dit kan eenvoudig: vul het waterreservoir met een ontkalkingsoplossing en water. Plaats een lege koffiepadhouder in het apparaat en druk op de knop voor een korte spoelcyclus. Laat het apparaat 30 minuten staan en spoel vervolgens grondig door met schoon water. Indien nodig kan je dit herhalen.

Een Philips Senseo bestellen op Marskramer

Een Philips Senseo kan de lekkerste bak koffie voor jou zetten. Bij Marskramer kan je het apparaat eenvoudig en met voordelen bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Naast het merk Philips verkoopt Marskramer nog leuke merken. Denk maar aan Ambiente, Amefa en Babyliss.

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.