Manden en boxen

Is jouw huis altijd rommelig, of heb je gewoon niet genoeg ruimte om alle losse spulletjes netjes op te kunnen bergen? Dan zijn onze opberg-artikelen echt iets voor jou! Je voelt je ten slotte prettiger in een netjes opgeruimd huis. Bekijk Marskramer’s uitgebreide assortiment aan opbergoplossingen op deze pagina.

227 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

227 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Opbergen met Marskramer

Wil jij graag rustig wonen in een netjes opgeruimd huis? Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan! Speelgoed, schoenen, allerlei papieren en gebruiksvoorwerpen… voor je het weet ligt je huis weer helemaal vol met onopgeruimde prullaria en rommel! Bij Marskramer hebben we hier de perfecte oplossing voor. In ons assortiment vind je namelijk een grote verscheidenheid aan verschillende opbergsystemen en mogelijkheden!

Opbergoplossingen

Ieder interieur is anders, en daarom heeft ieder huishouden andere oplossingen nodig voor opbergproblemen! Bij Marskramer hebben we allerlei opbergboxen. Deze kun je vinden in veel verschillende vormen, maten, en stijlen! Het grootste voordeel van opbergboxen is dat ze vaak stapelbaar zijn, zodat jij alle ruimte maximaal kunt benutten. Maar kijk ook vooral even bij de manden, want misschien passen die wel veel beter bij jouw stijl!

Ook voor het netjes wegpakken van kleding en schoenen staat Marskramer voor jou klaar! Wij hebben verschillende smaakvolle schoenenrekken, zodat jij jouw schoenen op een nette manier in de hal kunt verzamelen en ze niet door het huis slingeren. En wat dacht je van onze kledingrekken, om al je kleding netjes op te kunnen hangen? Kledinghangers nodig? Die hebben we ook! En heb jij een kledingstuk waar je extra zuinig op bent, zoals je trouwpak of trouwjurk? Dan bewaar je die veilig in een kledingzak!

Nog steeds niet precies gevonden wat jij nodig hebt? Geen probleem, want wij hebben nog veel meer mogelijkheden in ons assortiment! Van ladebakken tot hangmanden, en van verrijdbare trolleys tot rekjes voor in de badkamer. Wat jij ook nodig hebt voor een opgeruimd huishouden, je vindt het bij Marskramer!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de opbergsystemen in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.