Opblaas speelgoed

Of je nu op zoek bent naar een luchtbed om op te slapen of een luchtbed om op te relaxen in het zwembad, hier vind je het allemaal!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een opblaasbed moet stevig zijn en zorgen dat jij ontspannen kunt liggen. Je bergt het bed makkelijk op en kunt het overal mee naartoe nemen. Perfect voor een dagje weg, vakantie of in de achtertuin. Lees hieronder meer over de verschillende soorten luchtbedden en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Luchtbed 1-persoons

Natuurlijk bieden we zowel een luchtbed 1-persoons aan als een luchtbed 2-persoons. Een eenpersoons luchtbed is ideaal om in huis te hebben voor bijvoorbeeld een logé. Misschien heb je niet de ruimte om een logeerkamer te maken met een volledig bed. Dan kan een eenpersoons luchtbed uitkomst bieden. Zo kan de gast bijvoorbeeld blijven logeren in de kastenkamer, het washok, de woonkamer of op zolder. Dit luchtbed biedt voldoende ruimte om op te slapen, zonder dat het meteen een hele kamer in beslag neemt.

Kampeer je graag alleen of met het gezin? Ook dan komt een luchtbed 1-persoons van pas. Je kunt dit luchtbed makkelijk meenemen in de auto en naar de camping. We bieden verschillende varianten aan, waaronder ook de zelfopblaasbare uitvoering. Hierdoor hoef jij helemaal niks meer te doen en doet het luchtbed al het werk voor jou. Deze optie vind je op deze pagina ook voor de tweepersoons uitvoering.

Luchtbed 2-persoons

Mocht je iets meer ruimte hebben, maar liever niet meteen een kamer opofferen voor visite, dan is een luchtbed 2-persoons perfect. Met dit luchtbed zorg je ervoor dat vrienden en familie altijd kunnen blijven overnachten, maar behoud de ruimte ook zijn functie. Hierdoor hoef je niet te kiezen tussen die inloopkast of logeerkamer.

Maar natuurlijk wordt een luchtbed voor twee personen ook vaak gebruikt voor het kamperen. Zijn jij en je partner echte buiten mensen? Dan mag een luchtbed niet ontbreken. Je neemt deze overal mee naar toe en je kunt zo een prachtige vakantie beleven. Gooi jullie tent op, zorg dat het luchtbed is opgeblazen en de vakantie kan beginnen.

Luchtbed zwembad

Naast de luchtbedden om op te slapen, vind je bij Marskramer ook het luchtbed voor in het zwembad. Als je geen fan bent van zwemmen, kun je zo toch genieten van de zon en het golvende verkoelende water. Kom helemaal tot rust en krijg ondertussen een kleurtje. Het luchtbed voor het zwembad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Kies er dus snel een uit die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Luchtbed kopen

Wat ook de reden is dat je een opblaasbed zoekt, bij Marskramer vind je precies wat je zoekt. Als je van plan bent om een luchtbed te kopen, dan kan dat heel eenvoudig via deze pagina. Voeg het product toe aan de winkelwagen, reken af en voor je het weet droom je weg op jouw nieuwe luchtbed. Of drijf je misschien heerlijk in het zwembad met een drankje in je hand? We hebben ook andere producten zoals accessoires, frame baden en opblaas baden. Bestel snel!