Sola

Wat je ook gaat maken met een pan van Sola wordt het gegarandeerd een succes! Sola heeft heel veel verschillende soorten pannen in het assortiment. Van kookpannen tot koekenpannen en van gietijzeren braadpannen tot complete pannensets. Bekijk de Sola collectie van Marskramer hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sola bij Marskramer

Wat je ook gaat maken met een pan van Sola wordt het gegarandeerd een succes! Sola heeft heel veel verschillende soorten pannen in het assortiment. Van kookpannen tot koekenpannen en van gietijzeren braadpannen tot complete pannensets.

Sola kookpannen

Sola kookpannen geven jouw keuken de uitstraling van een horecakeuken. Bij Marskramer hebben we de Sola Profiline Deluxe serie. Een complete kookpannen serie gemaakt van zilverwit edelstaal 18/10 en geschikt voor elektrisch koken, op gas, inductie en keramisch. In een kookpan kan je heel goed aardappelen en groente koken. Maar ook een soepje maken, rijst koken of heerlijke pasta. Met de Sola kookpannen zet je gezonde maaltijden op tafel. Ga je voor één kookpan of direct voor de hele pannenset?

Gietijzeren braadpannen

Gietijzeren braadpannen kun je intens verhitten op een stukje vlees snel aan te braden en dicht te schroeien, maar het is ook de ideale slow-cooker voor winterse stoofgerechten. De braadpannen hebben een nostalgische uitstraling en mogen echt gezien worden op het fornuis. De gietijzeren pannen van Sola zijn rondom geëmailleerd zodat je probleemloos op iedere kookplaat kunt koken.

Sola Fair Cooking

Een zeer hoogwaardige braadpannen serie is de Sola Fair Cooking collectie. Wat deze pannen uniek maakt is de combinatie van de gegoten aluminium vorm, de geavanceerde Greblon antistick coating en de meegegoten steelbevestiging. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. De gegoten aluminium behuizing is extra dik. Dit zorgt voor een goede warmteverdeling (geen hotspots!), ook blijft deze hierdoor vormvast bij snelle temperatuurwisselingen.

Vragen over Sola pannen

Heb jij nog vragen over Sola pannen van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben antwoorden op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en kan ook altijd via de mail benaderd worden.