Severin

De elektrische apparaten van Severin zijn jouw hulp in het huishouden! Je dagelijks leven wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Van koffiezetapparaat tot aan handstofzuiger of melkopschuimer tot een airfryer, Severin is onmisbaar in elk huishouden. Hieronder vind je Marskramer’s ruime assortiment aan Severin producten.

44 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

44 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Severin bij Marskramer

Ben jij op zoek naar elektrische huishoudelijke apparaten? De producten van de Duitse fabrikant Severin zorgen ervoor dat het dagelijks leven zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. De apparaten zijn jouw hulp in het huishouden en garanderen afgezien van hun kwaliteit ook ontspanning. Of het nu gaat om een handstofzuiger of een broodrooster, je kunt vertrouwen op hun schitterende resultaten!

Het is tijd voor koffie!

Het ruime assortiment koffiezetapparaten bij Marskramer bestaat uit gezinsvriendelijke filterkoffiemachines met glas of thermoscan voor een lekker bakje koffie. De koffiezetapparaten werken op 1000 Watt, zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een goed zichtbare waterpeilindicator. Uit de koffiekannen kun je 10 - stil en snel gezette - koppen koffie halen. En met onze melkopschuimers van Severin kun je een echt baristagevoel creëren.

Ook voor de theeliefhebbers hebben we een aantal mooie waterkokers. Zo hebben ze een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing en een scharnierend deksel met een extra grote opening voor een eenvoudige reiniging, een wasbaar kalkfilter en een comfortabele bediening. De kleuren van de waterkokers variëren van zwart, wit en grijs en passen zo in elk interieur.

Van ontbijt tot diner

De producten van Severin helpen je bij het bereiden van ontbijt, lunch en diner. De broodrooster in verschillende kleuren en maten zorgen voor lekker getoast brood waar 2 tot 4 sneetjes tegelijk in passen. Ook hebben sommige broodroosters een bagel functie of een extra rooster die je bovenop kunt plaatsen om zo afbakbroodjes mee te verwarmen. Voor het voorbereiden of het bereiden van lunch of diner maken onze blenders, multigrill, airfryers, frituurpannen of rijstkokers het je wat gemakkelijker. Ook bij speciale etentjes of het barbecueën staan de apparaten van Severin voor je klaar! Waaronder de raclette grill met natuurgrillsteen of de barbecue tafel grill.

Vragen over ons Severin assortiment?

Heb je vragen over één of meerdere van onze Severin producten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt bellen tijdens kantooruren, of je vraag stellen via de e-mail. Wij helpen u graag verder.