Boerenbont

Boerenbont is al meer dan 175 jaar het meest beroemde servies van Nederland! Wie herkent het bekende patroon van groen, blauw, rood en geel niet? Maar dat betekent niet dat boerenbontservies door de jaren heen verouderd is geraakt. Boerenbont is al 175 jaar oud, en nog altijd een hedendaagse en moderne manier om je tafel sfeer te geven. Bekijk hier de Boerenbont collectie van Marskramer.

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

31 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Boerenbont bij Marskramer

Als jij een liefhebber bent van boerenbontservies is Marskramer dé plek voor jou! Wij hebben een uitgebreid Boerenbont assortiment, zodat jij dit herkenbare serviesgoed bij elkaar kunt zamelen. Boerenbont is al 175 jaar herkenbaar Oer-Hollands servies en is te vinden in vele huishoudens door het hele land. Vertrouwd en gezellig, dus, maar ook nog altijd vernieuwend!

Boerenbontservies

Liefhebbers en verzamelaars weten het natuurlijk al langer: je krijgt nooit genoeg van het boerenbont patroon. De rood, blauw, groen, en gele patronen vind je terug op al het boerenbontservies – of het nu een fonduebord of een gebakschoteltje is. Verzamel de volledige boerenbont collectie om je hele tafel in één stijl uit te dossen!

Boerenbont verzameling

Boerenbont is natuurlijk op zijn mooist wanneer je de hele verzameling compleet hebt. Maar wist jij dat Boerenbont niet alleen borden en mokken heeft, maar ook bestek, snijplanken, servetten, vergieten, en ovenschalen en cakeschalen! Zo kun jij je hele serviesgoed en keukengerei van Boerenbont bij elkaar krijgen!

Gezelligheid kent geen tijd!

Met de producten van Boerenbont haal jij een tijdloze gezelligheid in huis. Een lekker kopje koffie in de ochtend, een gepeld eitje bij het ontbijt, een tosti voor lunch of een heerlijke stamppot in de avond – je serveert ze allemaal met Boerenbont servies! Dit servies is tenslotte al bijna twee eeuwen goed voor elke gelegenheid! Boerenbont maakt van jouw huis écht een thuis.

Vragen?

Heb jij nog vragen over ons Boerenbont assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat zij je verder kunnen helpen! De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mailtje sturen kan natuurlijk altijd!