Rotho

Bij Marskramer vind je een ruim assortiment Rotho huishoudartikelen. Van prullenbakken tot vershoudbakken en van keuken accessoires tot wasmanden. Rotho afvalscheiders zijn reuze populair dankzij de verschillende maten en uitvoeringen. Dankzij hun stijlvolle design en nauwsluitende deksel hoef je deze afvalbakken zeker niet onder de gootsteen te verstoppen. Bekijk het hele Rotho assortiment van Marskramer hier.

 

37 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

37 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bij Marskramer vind je een ruim assortiment Rotho huishoudartikelen. Van prullenbakken tot vershoudbakken en van keuken accessoires tot wasmanden. Rotho afvalscheiders zijn reuze populair dankzij de verschillende maten en uitvoeringen. Dankzij hun stijlvolle design en nauwsluitende deksel hoef je deze afvalbakken zeker niet onder de gootsteen te verstoppen.

Stijlvolle prullenbakken: Rotho Twist

De prullenbakken uit de Rotho serie Twist garanderen orde en netheid. Ben je op zoek naar een kleine prullenbak voor in de badkamer of op kantoor dan is er een kleine twist afvalbak van 6 liter perfect. Een prullenbak met een inhoud van 60 liter is ideaal voor huishoudens met meer dan één persoon, terwijl een prullenbak met een inhoud van 20, 25 of 30 liter voldoende is voor eenpersoonshuishoudens. De deksel sluit geruisloos en het ontwerp is zo gemaakt dat je zowel de emmer als de deksel gemakkelijk kunt schoonmaken. De speciale deksel voorkomt vingerafdrukken, waardoor je prullenbak er netjes uit blijft zien.

Rotho bewaardozen voor meer versheid

Om ervoor te zorgen dat voedsel lang zijn smaak en versheid behoudt, moet je het op de juiste manier bewaren. Opengescheurde voedselverpakkingen, kruimels op het aanrecht en nare luchtjes in de koelkast, zijn dingen die je zeker niet wilt. Voorraadpotten van kunststof zijn echte allrounders in de keuken, die het eten niet alleen netjes houden, maar ook hygiënisch vers houden. Zowel droge voorraden als geopend voedsel worden veilig en luchtdicht opgeborgen in plastic opbergdozen van Rotho. Is de opbergruimte in uw keuken beperkt? Geen probleem: veel van de Rotho voorraad dozen zijn stapelbaar en kunnen zo gecombineerd worden tot een individueel organisatiesysteem.

Kleine helpers in de keuken

Het dagelijkse keukenleven kan je veel gemakkelijker maken met kleine helpers. Mengkommen, snijplanken, maatbekers en citruspersen behoren tot de basisuitrusting van elke moderne keuken. De Rotho keukenaccessoires zijn van kunststof en zijn vaatwasmachinebestendig, voedselveilig en breken niet als er iets per ongeluk op de grond valt.

Wasmanden

De royale en robuuste wasmand van kunststof is ideaal voor het verzamelen, sorteren en vervoeren van gebruikte of schone was. Rotho wasmanden met een gevlochten structuur zijn bij Marskramer verkrijgbaar in een ruime keuze en in verschillende kleurvarianten. Als ze niet in gebruik zijn, kan je ze gemakkelijk stapelen om ruimte te besparen.

Vragen over Rotho producten?

Heb jij een vraag over onze Rotho artikelen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.