Philips

Philips is een groot en wereldwijd bekend merk met verschillende producten in het assortiment. Van een wekkerradio tot aan stofzuigerzakken: bij Philips ben je aan het juiste adres.

78 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

78 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

De producten van Philips worden gemaakt van goede materialen en voldoen diverse behoeften van consumenten. Ontdek de producten bij Marskramer.

Elektronica van Philips

In het assortiment van het merk zijn diverse producten te vinden, waaronder ook elektronische apparatuur. Van televisies en audioapparatuur tot airfryers en koffiezetapparaten: Philips biedt producten die zorgen voor een geweldige ervaring. Het merk combineert functionaliteit en gebruiksgemak met stijlvol design. Deze apparaten maken het huishoudelijk werk aangenamer.

Stofzuigers

De stofzuigers van het merk zorgen voor krachtige reiniging. Voor zowel stofzuigers met zak als stofzuigers zonder zak ben je bij Philips aan het juiste adres. Bovendien zijn de stofzuigers van het merk te gebruiken voor alle vloertypen. Ook stofzuigerzakken die in het apparaat kunnen vind je bij Marskramer.

Keukenapparatuur

Een koffiemachine, broodrooster of waterkoker: met de producten van het merk wordt het werken in de keuken een makkie. Met bijvoorbeeld een airfryer kan je gemakkelijk voedsel bereiden, zonder te veel voorbereiding te treffen. Het eten wordt op een gezonde en knapperige manier bereid. Bovendien kan je diverse accessoires voor in de airfryer vinden bij Marskramer. Zoals de Philips Airfryer Grillmeesterset.

Garantie op de producten

Op de producten van het merk zit een garantie. Dit is om de consumenten bescherming te bieden. De garantievoorwaarden kunnen verschillen per productcategorie, over het algemeen hanteert Philips een garantieperiode van één tot twee jaar.

Over het merk

Philips staat bekend om de vele innovatieve elektronica en huishoudelijke apparaten. Met een breed assortiment aan producten biedt het merk oplossingen die het dagelijks leven verbeteren. Het merk is synoniem geworden met kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bovendien blijft het merk streven naar vooruitgang en innovatie om aan de behoeften van consumenten wereldwijd te voldoen.

Producten van Philips bestellen op Marskramer

De producten van het merk zijn perfect voor in en rondom het huis. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Ook hebben we andere leuken merken zoals Dutch Decor en Dutch House. Bovendien wordt je pakketje gratis bezorgd vanaf €24,98,-. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.