Lumineo

Lumineo is een bedrijf dat handelt in verlichting, hier zijn zij ook al ruim 10 jaar een leidende partij, als je opzoek bent naar kerstverlichting, buitenverlichting of binnenverlichting dan is dit de juiste keuze, met Lumineo geef jij je huis meteen een warmer gevoel. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Lumineo verlichting.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben jij op zoek naar een manier om je huis wat warmere kleuren te geven en wat meer huiselijk en knus te maken, dan is Lumineo hier met hun warme kleuren en stijlvolle ontwerp perfect voor. Met hun vooruitdenkende ontwerpen zijn zij een van de leidende partijen als het om verlichting gaat, en dat al 10 jaar lang! Voor unieke lampen hoef je niet verder te kijken.

Uniek

Uniek is een van de kenmerken van Lumineo, met producten zoals een brandweerpaal lamp of een glazen hanglamp met een katrol voor een rustiek gevoel, bij Lumineo kan je altijd iets nieuws, moois en unieks vinden. Ze hebben vele stijlen, rustiek, knus, stoer, modern en nog veel meer. Wie je ook bent, Lumineo heeft wel een lamp type die goed bij je past.

Buitenverlichting

Als je waarde hecht aan je achter of voortuin dan moet je zekerweten voor Lumineo gaan, met Lumineo’s mooie ontwerpen en hun grote aanbod kan je zeker wel iets vinden voor bij jou in de tuin. Lumineo heeft ook voor de duurzame gebruiker lampen met zonnepanelen zodat je hem niet aan de stekker hoeft te houden en je ook nog stroom bespaart! Er zijn ook leuke ontwerpen voor een tuinhuisje, zoals de Lumineo solar spotlight.

Kerstverlichting

Voor de echte kerstliefhebbers is er de Lumineo kerstverlichting, met verschillende producten zoals de kerst cascade, kerst cluster, led kerstboom of de super leuke kerst led ster aan die aan een touwtje hangt met een leuk mini dennen takje met lampjes eraan in de binnenkant is dit een super leuke toevoeging voor aan de kerstboom. Voor al je kerstverlichting kan je dit jaar naar Marskramer voor de Lumineo kerstverlichting, zo ziet je huis er meteen een stuk gezelliger uit.

Binnenverlichting

Er zijn ook meer dan genoeg aangename Lumineo hanglampen en of led strips en nog veel meer. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.