Profi

De Leifheit Profi producten zijn perfect voor het schoonmaken. De productenlijn bevat doeken, emmers en complete sets.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

De Leifheit Profi producten zijn perfect voor het schoonmaken. De productenlijn bevat doeken, emmers en complete sets. Met de Leifheit Profi wordt het schoonmaken van een huis iets minder erg en is de klus een stuk eenvoudiger. Ontdek de Leifheit Profi bij Marskramer en geniet van jouw frisse huis.

Producten van Leifheit Profi

De Leifheit Profi schoonmaaklijn bestaat uit meerdere producten. Zo is er een geheel systeem met een wringer emmer zodat het boenen van de vloer een minder zware klus wordt. De producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen lekker lang mee.

Kwaliteit van de producten

De mop van de Leifheit Profi lijn is gemaakt van microvezel, dit vangt vuil en stof op en houdt het vast. Het doek kan je eenvoudig om de dweil heen leggen. De steel is verstelbaar in meerdere hoogtes waardoor het optimaal comfort biedt. De emmer van de Leifheit Profi heeft een inhoud van 8 liter. Bovendien kunnen sommige emmers van het merk rollen, omdat er wielen aan de onderkant zitten. Met het wringer systeem kan je de dweil goed uitwringen, zonder dat je je handen vies hoeft te maken.

Voordelen Leifheit Profi

Een groot voordeel van de Leifheit Profi producten is dat het gebruiken super eenvoudig is. Bovendien is het zeer hygiënisch. De microvezel mop of dweil kan gewoon in de wasmachine, waardoor deze hergebruikt kan worden. Hierdoor bespaar je geld, én je belast het milieu minder. Bovendien is het wringer systeem van de emmers ontworpen om vuil van het water gescheiden te houden. Hierdoor blijft het water schoner en kan je het langer gebruiken.

Waar gebruik je Leifheit Profi?

De Leifheit Profi producten zijn super voor thuisgebruik. Zo krijg je op een gemakkelijke manier je huis lekker schoon. Daarnaast zijn de producten voor professionele omgevingen te gebruiken zoals kantoren, hotels en restaurants. De systemen zijn duurzaam en in hoogtes te veranderen. Hierdoor kunnen meerdere mensen de dweil gebruiken, zonder lichamelijke klachten te krijgen.

Bestellen bij Marskramer

De Leifheit Profi producten zijn de ideale producten voor in het huishouden. Ze maken het schoonmaken een stuk makkelijker. Naast deze productlijn, hebben we ook Clean Twist en Comfortline. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten die wij aanbieden? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven op productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.