Comfortline

Leifheit Comfortline is een serie met huishoudelijke producten van het merk Leifheit. Met deze producten kan het leven in het huishouden een stukje makkelijker worden.

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Leifheit Comfortline is een serie met huishoudelijke producten van het merk Leifheit. Met deze producten kan het leven in het huishouden een stukje makkelijker worden. Zo worden er diverse keukenaccessoires aangeboden in de Leifheit Comfortline zoals een knoflookpers, citruspers of een appelboor. Ontdek de Leifheit Comfortline producten bij Marskramer en geniet van het gemak in het huishouden.

Producten uit de Leifheit Comfortline

Van een eiersnijder tot aan een knoflookpers: in de Leifheit Comfortline vind je jouw hulp. De producten zijn van goede kwaliteit en kan je gemakkelijk schoonmaken, bijvoorbeeld in de vaatwasser. Daarnaast zijn de producten voorzien van fijne handgrepen.

Eiersnijder

De eiersnijder van Leifheit Comfortline is een handig keukengereedschap. Hiermee kan je snel en eenvoudig een gekookt eitje in meerdere stukjes snijden. Het product heeft roestvrije stalen en snijdraad die gemakkelijk door een gepeld eitje snijden. De eiersnijder heeft een opvangbakje waardoor het eitje blijft liggen tijdens het snijden.

Citruspers

Met de citruspers van Leifheit Comfortline kan je gemakkelijk en snel een versgeperst sapje maken. De pers is voorzien van een krachtige hefboom waarmee je de citrusvruchten tot een sapje kan persen. Zo kan je sinaasappelsap, citroensap en grapefruitsap maken. De pers heeft een handige opvangbak, waar het sap in valt.

Knoflookpers

Een handig keukengereedschap waarmee je eenvoudig knoflook kan persen is de knoflookpers van Leifheit Comfortline. Bovendien houd je je handen geurvrij met dit apparaatje. De pers heeft een stevige handgreep waarmee je het knoflook kan persen. Het apparaat is gemaakt van goede materialen en is makkelijk schoon te krijgen in de vaatwasser.

Over Leifheit

Leifheit is een Duits bedrijf dat zich al geruime tijd richt op het ontwerpen en maken van huishoudelijke producten. Van een dweil en pan, tot aan een knoflookpers en een messenslijper. Het assortiment van het bedrijf omvat onder andere schoonmaakspullen en keukenaccessoires. Leifheit staat bekend om haar goede producten en is een wereldbekend merk in de huishouding. Naast Leifheit Comfortline, hebben we ook Clean Twist en Profi in ons assortiment. 

Bestellen bij Marskramer

De Leifheit Comfortline producten zijn de producten die hulp bieden in de keuken. Ze maken het werk in de keuken een stukje makkelijker. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten die wij aanbieden? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.