Smart

Curver smart zijn handige bakjes om voedsel en andere huishoudelijke spullen gemakkelijk in op te bergen. De bakjes van Curver smart zijn duurzaam ontworpen en zijn uiterst functioneel door de hoogwaardige materialen.

20 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

20 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Curver smart zijn handige bakjes om voedsel en andere huishoudelijke spullen gemakkelijk in op te bergen. De bakjes van Curver smart zijn duurzaam ontworpen en zijn uiterst functioneel door de hoogwaardige materialen. De producten gaan lang mee en zijn bestand tegen verschillende tempraturen, waardoor ze perfect zijn voor in de koelkast, vriezer of magnetron. Ben je op zoek naar deze handige bakjes? Kijk dan snel verder naar Curver smart hier op Marskramer.nl.

Opbergen van Curver smart

Curver smart zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen, daarom zijn ze geschikt voor allerlei opbergbehoeften. Door de goed sluitende deksels blijft de inhoud van de bakjes lekker vers en komen er geen geurtjes vrij. Curver smart is dus ideaal om eten in te bewaren. Daarnaast zijn de bakjes gemaakt van hoogwaardig materiaal die tegen verschillende extreme tempraturen kunnen. Het opbergen van de Curver smart in de koelkast, vriezer of magnetron is dus geen probleem. Verder zijn de producten zo ontworpen dat de bakjes perfect in elkaar passen: ze zijn stapelbaar. De bakjes helpen je bij het opbergen en zijn te gebruiken om gemakkelijk een ruimte, zoals een koelkast, te organiseren.

Curver smart schoonmaken

De Curver smart is gemaakt van polypropyleen: een hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn de bakjes gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. Wanneer je ze schoon hebt gemaakt, zijn de vlekken en geuren verwijderd en zien ze er als nieuw uit. De bakjes zijn dus ideaal om vaker te gebruiken.

Huishoudelijke bakjes

Met de Curver smart kan je eenvoudig voedsel opbergen. Verder zijn de bakjes ook geschikt voor het opbergen van andere huishoudelijke spullen. Zo kan je in de bakjes knutselspullen bewaren als kralen en paperclips. Daarnaast passen er veel kleinere soorten speelgoed in. Door het formaat van de bakjes kan je het gemakkelijk ergens naar toe brengen. Ze zijn ook handig voor het organiseren van je medicijnen en een badkamerkastje.

Curver smart bestellen

Curver smart bakjes zijn duurzaam, veelzijdig en gemakkelijk schoon te maken. Zou jij graag de bakjes willen gebruiken? Plaats dan eenvoudig een online bestelling bij ons. Als je voor 16:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis! Daarnaast heb je 30 dagen de tijd om te bedenken of de bestelling naar wens is.

Heb je nog vragen over Curver smart of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.