Essentials

In het assortiment van Curver essentials vind je onder andere opslagcontainers, wasmanden, emmers, bezems en veel meer andere handige producten. De producten van Curver essentials zijn uiterst functioneel en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de producten lang meegaan

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Met Curver essentials zijn er diverse huishoudelijke producten die het dagelijks leven gemakkelijk maken. In het assortiment van Curver essentials vind je onder andere opslagcontainers, wasmanden, emmers, bezems en veel meer andere handige producten. De producten van Curver essentials zijn uiterst functioneel en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de producten lang meegaan. Ontdek het assortiment en geniet van het gemak dat de producten met zich meebrengen.

Producten van Curver essentials

Het Curver essentials assortiment bestaat uit een breed scala producten die je helpen met huishoudelijke taken. Met onder andere een badmat en een toiletemmer ervaar je het gemak in de badkamer. In de keuken krijg je hulp van het Curver essentials afdruiprek, aardappelschilbak, afwasbak, bestekbak of flessendrager. De producten kan je dus in verschillende settingen gebruiken en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Hierdoor zijn de producten niet alleen praktisch, maar kan je het ook passend maken in jouw interieur. Verder kan je de producten van het merk eenvoudig opbergen, omdat het formaat niet te groot is en gemakkelijk kan inklappen en opstapelen. Met de opstapjes kan je op verschillende hoogtes werken of opbergen. De opstapjes zijn van lichtgewicht waardoor je ze eenvoudig kan verplaatsen. Ideaal voor in en om het huis.

Duurzaam assortiment

De producten van Curver essentials zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de producten lang meegaan. Dit maakt de producten dan ook duurzaam. Verder zijn de producten gemakkelijk schoon te maken en zijn ze bestand tegen geurtjes en vlekken. Met onder andere water en zeep kan je de producten schoonvegen. Verder zijn ze vaak vaatwasser bestendig, ideaal voor dagelijks gebruik in drukke huishoudens. De Curver essentials zijn een milieuvriendelijke keuze omdat ze ontworpen zijn van gerecyclede materialen. Daarnaast zijn de meeste producten gemaakt van lichtgewicht.

Curver essentials bestellen

Curver essentials bestaat uit verschillende soorten huishoudelijke producten. Bij ons vind je onder andere opstapjes, afwasbakken en emmers. Wil je de Curver essentials kopen? Plaats je bestelling dan gemakkelijk online bij ons, zodat wij meteen aan de slag kunnen om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over Curver essentials of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.