Sort & go

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Een stijlvolle prullenbak die gemakkelijk te gebruiken is. De Brabantia Sort en Go is een iconische prullenbak die in elke woning goed staat. Ben je op zoek naar een prullenbak met een mooie uitstraling waarmee je je afval gemakkelijk kunt scheiden? De Sort and Go van Brabantia is wellicht exact de prullenbak die je zoekt. Brabantia Sort en Go zijn bovendien gemakkelijk in te bouwen en zorgen voor een fijne afvalverwerking in je huis. Bekijk hier ons assortiment en bestel je nieuwe prullenbakken gemakkelijk online, op Marskramer.nl!

 

Strak design met de Brabantia Sort en Go

De Brabantia Sort en Go is ontworpen om afval gemakkelijk te scheiden en er ook nog eens mooi uit te zien. De zak is namelijk verborgen in de prullenbakrand waardoor de prullenbak er een stuk netter uit ziet. De Brabantia Sort en Go bakken zijn zo ontworpen dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Er zitten geen lastige hoekjes in en ze zijn gemaakt van kunststof.

 

Je kunt ze neerzetten op de grond of inbouwen in een kastje. De prullenbak heeft een handig hengsel en een bodemgreep. Hiermee kun je je afvalbak gemakkelijk en snel legen. Je kunt op een druk moment, bijvoorbeeld tijdens het koken, gewoon de deksel open laten staan zodat je snel het afval kwijt kunt.

 

Inbouw Sort en Go van Brabantia

Een prullenbak staat al snel in de weg. Zeker wanneer je je afval scheiden wil en je dus meerdere bakken nodig hebt, kan dit veel ruimte op de vloer iin je keuken innemen. Dat is zonde! Brabantia Sort en Go prullenbakken kun je gemakkelijk inbouwen in een kast. Hierdoor werk je de afvalbakken efficiënt weg, zonder dat het lastig wordt om je afval weg te gooien. Je opent namelijk gewoon je kastje en gooit je afval in de juiste Brabantia Sort en Go afvalbak.

 

Verschillende maten

Je kunt de Brabantia Sort en Go afvalbakken in verschillende soorten en maten kopen. Je hebt bijvoorbeeld voor je bioafval een minder grote prullenbak nodig dan voor je plastic. Je kunt daarom kiezen uit verschillende maten zoals 3L, 6L en 12L. Zo is er voor elke afvalsoort een passende maat prullenbak te krijgen.

 

Levensduur van de Brabantia Sort en Go afvalbakken

Niets is zo vervelend als een lekkende of kapotte prullenbak. De prullenbakken van de Brabantia Sort en Go collectie gaan lang mee! Bovendien zijn de bakken 100% recyclebaar als ze toch aan het einde van hun leven bij jou thuis zijn gekomen.

 

Brabantia Sort & Go bestellen

Met Brabantia Sort en Go prullenbakken ben je dus verzekerd van goede kwaliteit en gebruiksgemak. Heb je een mooie samenstelling van Brabantia Sort en Go prullenbakken gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online zodat je hier niet mee hoeft te slepen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan het werk op ze op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00u? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Is het product toch niet helemaal zoals je had gehoopt? Geen paniek, je hebt namelijk 30 dagen om ze terug te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat je binnen 10 werkdagen je geld terug hebt.


Heb je nog vragen over Brabantia Sort en Go prullenbakken of een van onze andere producten? Stel deze aan onze klantenservicemedewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden! Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.