Perfectfit

Ben je op zoek naar Brabantia PerfectFit afvalzakken? Dan zit je goed bij Marskramer. We hebben een uitgebreid PerfectFit vuilniszakken assortiment die zoals de naam als zegt een perfecte fit zijn voor je Brabantia prullenbak. Van 3 liter tot aan 60 liter vuilniszakken, bekijk de collectie hier.

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Brabantia PerfectFit afvalzakken van Marskramer

Ben je op zoek naar Brabantia PerfectFit afvalzakken? Dan zit je goed bij Marskramer. We hebben een uitgebreid PerfectFit vuilniszakken assortiment die zoals de naam als zegt een perfecte fit zijn voor je Brabantia prullenbak. Bekijk de collectie hier.

Brabantia PerfectFit vuilniszakken 60 liter

De Brabantia afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De grootste is de Brabantia PerfectFit vuilniszak 60 l code M. Deze hebben een handige trekbandsluiting en passen perfect op de Brabantia prullenbakken met de letter M. Bij Marskramer hebben we de PerfectFit 60 l M afvalzakken in 10 stuks, 20 stuks en 40 stuks. Daar kan jij je afval wel in kwijt! Zoek je de bijpassende Brabantia prullenbak? Kijk dan even hier.

Brabantia afvalzakken voor elke prullenbak

Brabantia heeft allerlei oplossingen bedacht om het verzamelen van vuilnis zo gemakkelijk mogelijk te maken. De oplossing is het vuil verzamelen in de PerfectFit afvalzakken. Voor de kleine prullenbak van 3 liter of 5 liter zijn er bijpassende vuilniszakken. Dat zijn de Brabantia vuilniszakken met de letter A en B. De letters C en D staan voor middelgrote afvalzakken en hebben een liter inhoud tussen 10 en 20 liter. Ook voor de grotere prullenbakken biedt Brabantia een oplossing met vuilniszakken van 40 tot 60 liter met de letter H, L en M. Heb je nog grotere vuilniszakken nodig zoals 140 liter? Ook die vind je hier bij Marskramer maar dan van het merk Dumil.

Brabantia PerfectFit kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een Brabantia vuilniszakken te kopen? Kies ze dan uit bij Marskramer.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het product morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.