Newicon

Brabantia Newicon is een prachtige pedaalemmer collectie van Brabantia. Newicon pedaalemmers zet je niet in een hoekje, die mogen gezien worden! Ze zijn stevig en stabiel dankzij een antislip onderkant en anti-kantelblok. En dankzij de unieke soft-close techniek sluiten ze soepel. Bekijk alle Brabantia Newicon pedaalemmers hier.

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Brabantia Newicon pedaalemmer van Marskramer

Ben je op zoek naar een Brabantia Newicon pedaalemmer? Dan zit je goed bij Marskramer. We hebben een uitgebreid Newicon assortiment met prullenbakken van 3 tot 30 liter. Bekijk de collectie hier.

Brabantia mat zwarte prullenbak

Mat zwart is tijdloos en helemaal de trend van nu. Brabantia speelt hierop in met de Newicon pedaalemmers in de kleur mat zwart. Brabantia Newicon pedaalemmers hebben een iconisch ontwerp en zijn zeer betrouwbaar. Stevig en stabiel dankzij een antislip onderkant en anti-kantelblok. Dankzij de unieke soft-close techniek sluit hij soepel. De mat zwarte prullenbak van Brabantia wil je niet verstoppen in een hoekje, die is er om gezien te worden! Naast Newicon prullenbakken hebben we bij Marskramer ook andere merken met prachtige pedaalemmers in de kleuren mat zwart, aluminium en wit.

Brabantia Newicon pedaalemmers in verschillende maten

Brabantia heeft allerlei oplossingen bedacht om het verzamelen van vuilnis zo gemakkelijk mogelijk te maken. De serie Newicon bestaat uit prachtige prullenbakken die gezien mogen worden! In de stijlvolle kleuren wit, mat staal en mat zwart. De kleinste Newicon pedaalemmer heeft een liter inhoud van 3 liter en is perfect voor in de badkamer of toilet. De middenmaat is de 12 liter pedaalemmer en deze staat goed op kantoor. De 30 liter pedaalemmer is een echte beauty en zeer geschikt voor de moderne keuken. Zoek je een bijpassende Brabantia vuilniszak? Bekijk dan hier de PerfectFit vuilniszakken collectie van Brabantia.

Brabantia Newicon kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een Brabantia Newicon pedaalemmer te kopen? Kies er dan één uit bij Marskramer.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het product morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.