Brabantia

Met Brabantia producten maak je van het huishouden een feestje! Creëer opgeruimde kamers, maak koken gemakkelijk en strijk de was zo weg. Gebruik de prullenbak om afval te scheiden, de wasmand om kleding in te doen en de soeplepel om te roeren in de soep. Met Brabantia maak je je leven een beetje aangenamer. Bekijk hieronder de uitgebreide Brabantia collectie van Marskramer.

223 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

223 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Brabantia van Marskramer

Ben je op zoek naar een Brabantia prullenbak, wasmand of een strijkplank? Dan zit je goed bij Marskramer. We hebben een uitgebreid Brabantia assortiment waarmee je leven een beetje aangenamer wordt. Brabantia wordt over de hele wereld verkocht. Maar wist je dat het een Nederlands merk is? De producten van Brabantia zijn ook nog eens recyclebaar en hierdoor een duurzame keuze.

Wassen en strijken met Brabantia

Maak van wassen en strijken een feestje! Met de uitgebreide Brabantia collectie van strijkplank tot wasmand en van droogmolen tot kledinghanger. Hierdoor gaat het wassen en drogen bijna vanzelf. Dit merk heeft alles wat je nodig hebt voor het opbergen van je kleding. Van prachtige vrijstaande kledingrekken tot handige kledinghangers. Ook strijken wordt een stuk leuker dankzij een ruime collectie aan hippe strijkplankhoezen.

Afval verzamelen doe je met een Brabantia prullenbak

Brabantia heeft allerlei oplossingen bedacht om het verzamelen van vuilnis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het assortiment bestaat uit Brabantia prullenbakken en afvalemmers in allerlei soorten, kleuren en maten. Van pedaalemmers tot touch bin. Voor welke Brabantia prullenbak ga jij? Plaats de bijpassende vuilniszak in de afvalemmer en je bent klaar om te beginnen.

Heerlijk koken met Brabantia

Ben je op zoek naar een compleet assortiment keukenaccessoires? Dan zijn de keukenaccessoires van Brabantia perfect. Of je houdt van koken of dat het een verplichting is, keukengerei van Brabantia is een ware toevoeging in jouw keuken. Van kaasschaaf tot knoflookpers en van garde tot snijplank, alle producten zijn met liefde gemaakt en van hoge kwaliteit. Bekijk hier alle keukenaccessoires van Brabantia en maak jouw assortiment compleet.

Brabantia aanbieding

Bij Marskramer hebben we het hele jaar door verschillende aanbiedingen van top merken. Ook een Brabantia aanbieding kan je vinden bij ons online. Ga hier naar de speciale actiepagina met veel voordeel op onder andere Brabantia artikelen.

Brabantia prullenbak kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een Brabantia prullenbak te kopen? Kies er dan een uit bij Marskramer.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het product morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.